Maatwerk lockers

Op zoek naar maatwerk lockers die qua functionaliteit en uitstraling precies bij uw wensen passen? Daag ons uit!

  • Eigen ontwerpafdeling
  • Eigen fabriek
  • Onafhankelijk advies

Bij WEWO Interior Concepts willen wij minimaal aan klantwensen tegemoet komen, maar liever nog overtreffen wij uw wensen. Wij gaan daarom verder dan het leveren van alleen lockers. Liever leveren wij lockers op maat. Maatwerk lockers die qua functionaliteit en uitstraling precies bij uw wensen passen. Dát is waar onze kracht ligt, en waar u ons het beste voor kunt inzetten. Denk bijvoorbeeld aan:

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Lockers volledig op maat

De uitstraling van een locker op maat

Wij vinden dat de uitstraling van uw locker op maat van essentieel belang is. Of u nu tientallen of zelfs honderden lockers nodig heeft, de benodigde lockers beslaan al snel een groot deel van de wanden in uw pand. Omdat u bij WEWO Interior Concepts terecht kunt voor lockers op maat, ontwerpen onze designers graag lockers die qua materiaal, design en kleur goed in hun omgeving passen. En dankzij ons maatwerk zijn uw mogelijkheden op het gebied van look and feel vrijwel eindeloos.

De indeling van uw maatwerk lockers

Bij het ontwerp van uw maatwerk lockers wordt door onze ontwerpers natuurlijk ook rekening houden met de indeling. In sommige situaties zijn grote lockers noodzakelijk, bijvoorbeeld wanneer gebruikers voldoende ruimte moeten hebben voor een laptop, tas en misschien zelfs kleding. In andere situaties zijn kleine(re) maatwerk lockers voldoende, waar alleen een laptop of tablet in past. Onze ontwerpers denken mee over het formaat en de afmeting van uw kluisjes, maar ook over eventuele accessoires als bijvoorbeeld een docking station, opbergruimte voor documenten, verlichting, extra legplanken of zelfs een stopcontact. Met maatwerk lockers kunt u alle kanten op.

Het juiste materiaal voor uw maatwerk locker

Onze naam zegt het eigenlijk al: WEWO Interior Concepts heeft zijn sporen verdiend in het meubelvak. Dat blijkt ook uit onze kennis en ervaring op het gebied van materiaalsoorten en materiaalbewerking. Voor uw lockers op maat adviseren wij u graag over de juiste materiaalkeuze. Het ene materiaal is bijvoorbeeld slijtvaster, duurzamer en onderhoudsvriendelijker dan het andere. Nu al nieuwsgierig? Bekijk alvast onze

Het juiste slot voor uw locker op maat

Tot slot heeft u voor uw maatwerk lockers de keuze uit verschillende soorten locker sluitsystemen. U kiest zelf of uw gebruikers een pincode, een badge, een druppel, een app of een muntje nodig hebben om hun locker te openen. Uiteraard adviseren wij u hier graag over.

Download
onze brochure!
Wewo - brochure Wewo - brochure
Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers