Locker met kaartlezer

Cijfersloten, sleutels of muntjes… Wilt u liever ‘geen gedoe’, kies dan voor lockers met een elektrisch slot met kaartlezer van WEWO Interior Concepts.

  • Veel mogelijkheden voor de lockers qua look and feel
  • Zeer gebruiksvriendelijk voor uw gebruikers
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Is uw keuze gevallen op een locker met een kaartlezer? Daag ons uit!

Lockers met kaartlezer openen

Een elektrisch slot met kaartlezer betekent dat al uw lockers geopend kunnen worden met een (tijdelijke) keycard, een badge of een druppel. Gemakkelijk? Jazeker! Om een elektrisch slot met kaartlezer te openen of sluiten hoeft de vaste gebruiker namelijk alleen maar zijn keycard, badge of druppel voor de kaartlezer te houden. Lockers met een kaartlezer zijn ideaal voor gebruikers die ook al een kaart of druppel nodig hebben om andere acties uit te voeren. Denk aan het openen van deuren of het gebruiken van de printer.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Elektrisch slot locker met kaartlezer

Het elektrische slot van een locker met kaartlezer werkt op basis van Radio Frequency Identification. In de volksmond wordt dit ook wel RFID genoemd: een verzamelnaam voor technologieën die radiogolven gebruiken om personen of objecten automatisch te identificeren. Er zit een unieke reader in het lockerslot en dankzij RFID weet het systeem binnen een milliseconde welke actie het moet ondernemen. In het geval van onze lockers is dat natuurlijk: de locker openen of juist sluiten.

Locker openen met een druppel

Gebruiken uw collega’s een druppel om deuren te openen, te printen en het alarm van het pand af te krijgen? In dat geval kunnen zij ook hun locker met kaartlezer met hun druppel openen.

Locker openen met een badge

Gebruiken uw collega’s geen druppel, maar juist een badge om deuren te openen of de printer te gebruiken? Een elektrisch slot met kaartlezer is ook te openen met een badge. Lockers met kaartlezers kunnen dus ook in combinatie met een badge gebruikt worden.

Lockers koppelen met bestaande toegangscontrole

Een elektrisch slot met kaartlezer wordt vrijwel altijd gekoppeld aan uw bestaande toegangscontrole, denk bijvoorbeeld aan merken als Mifare, HID, Skidata, Multitag en Legic.

Voordelen van een locker met kaartlezer

De voordelen van een elektrisch slot met kaartlezer zijn gemakkelijk op te sommen.

  • Gemak. De gebruiker hoeft namelijk alleen maar zijn keycard, badge of druppel voor de locker te houden en de locker wordt geopend of gesloten.
  • RFID is veel moeilijker te vervalsen dan veel andere beveiligingstechnieken.
  • RFID wordt niet aangetast door externe invloeden, zoals weersomstandigheden of vervuiling. Een locker met kaartlezer is daarom ook voor buiten een ideale oplossing.

Lockers met kaartlezer aanschaffen

Niet alleen voor dit locker sluitsysteem kunt u bij WEWO Interior Concepts terecht, wij helpen u ook graag met de lockers zelf. Of u nu gaat voor een houten locker, een metalen locker, een stalen locker of een locker van melamine: in ons assortiment vindt u een breed scala aan lockers in verschillende formaten. En deze zijn uiteraard allemaal te combineren met een kaartlezer.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers