Lockers met app

In het assortiment van WEWO Interior Concepts vindt u lockers die openen met een app. Deze app werkt via Wi-Fi, 3G en 4G en is verkrijgbaar in iOS én Android.

  • Veel mogelijkheden voor de lockers qua look and feel
  • Meest gebruiksvriendelijke vorm van locker sluitsystemen
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Wilt u een locker met app aanschaffen? Wij vinden graag de juiste oplossing voor u.

Lockers openen met app

Misschien herkent u het wel. Een medewerker van uw organisatie komt op kantoor, wil zijn locker openen… Keycard vergeten! Of wellicht herkent u juist deze situatie: iedere ochtend weer ontstaat er rijvorming bij het bedieningspaneel (de centrale terminal) van uw lockers. Gelukkig zijn er bij WEWO Interior Concepts ook lockers met app verkrijgbaar, zodat u dit soort situaties voorkomt. Deze app werkt via Wi-Fi, 3G en 4G en is verkrijgbaar in iOS én Android. Daarom is dit de meest gebruiksvriendelijke vorm van locker sluitsystemen. Met slechts een druk op de knop op de smartphone wordt de locker geclaimd en/of geopend. En ook een locker vrijgeven gebeurt via de app.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Voordelen van lockers openen met een app

Naast het feit dat lockers kunnen openen met een app een gebruiksvriendelijke oplossing is, zijn er nog enkele voordelen te noemen. Zo is een app ook een kostenvriendelijke oplossing. Er hoeven namelijk geen RFID-interfaces ingebouwd te worden, zoals wel het geval is bij lockers met een kaartlezer. Ook voorkomt een locker met een app vandalisme. Zonder de app gaat de locker simpelweg niet open, dus kracht gebruiken om een locker te openen is zinloos.

Lockers beheren met een app

Niet alleen het openen van de locker gebeurt met een app. Gebruikers kunnen hun lockers ook op afstand, van waar dan ook ter wereld, beheren. De gebruiker communiceert via een app op zijn smartphone met de database om zijn locker te bedienen. Maakt u bij uw organisatie gebruik van flexibele lockers in plaats van vaste lockers? In dat geval kunnen gebruikers met de smartphone-app bij zelf vrije lockers vinden en gebruiken.

Voordelen van lockers met app voor uw beheerder

Natuurlijk wilt u graag dat het beheren van al uw lockers ook voor de beheerder gemakkelijk verloopt. En dat is met lockers met app het geval! Het toewijzen (bij vaste gebruikers) en reserveren van lockers gebeurt bijvoorbeeld ook met de app. Ook kan uw beheerder met de app gemakkelijk en snel lockers toewijzen aan de schoonmaakdienst. De schoonmaker kan vervolgens de bewuste locker(s) met de app openen, schoonmaken en weer sluiten. En is een locker kapot, bijvoorbeeld omdat het deurtje is afgebroken? De beheerder kan met de app de locker direct toewijzen aan de technische dienst. De onderhoudsmedewerker opent vervolgens de locker ook met de app, repareert de locker en sluit deze weer.

Lockers met app aanschaffen?

In ons assortiment vindt u een breed scala aan lockers. Denk aan…

Een houten locker
Een metalen locker
Een locker met een toplaag van melamine
Een volkern locker

Ook heeft u uiteraard de keuze uit verschillende formaten én verschillende sluitsystemen, waarvan de app slechts één voorbeeld is.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers