Lockers met badge

WEWO Interior Concepts heeft lockers in het assortiment die uw gebruikers gemakkelijk en snel met hun badge kunnen openen.

  • Veel mogelijkheden voor de lockers qua look and feel
  • Zeer gebruiksvriendelijk voor uw gebruikers
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Wilt u een locker met badge aanschaffen? Wij vinden graag de juiste oplossing voor u.

Badge locker

Gebruiken uw medewerkers een badge (kaart) om het alarm van het pand af te krijgen, of om deuren te openen, om te kopiëren of printen of om in het bedrijfsrestaurant eten te bestellen? Kies dan ook voor lockers die zij met diezelfde badge kunnen openen en sluiten. Om zijn vaste locker te openen of te sluiten hoeft de gebruiker namelijk alleen maar zijn badge (vaak is dit een pasje) voor de kaartlezer te houden. Wel zo gemakkelijk!

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Een locker met badge openen

Om een locker met een badge te openen of sluiten hoeft de gebruiker alleen maar zijn badge voor het slot te houden. Deze kaart heeft hij of zij waarschijnlijk standaard in de portemonnee zitten, en is dus altijd binnen handbereik. Het openen van de locker gebeurt vervolgens op basis van Radio Frequency Identification (RFID). RFID maakt gebruik van radiofrequenties om voorwerpen met elkaar te laten communiceren, in dit geval de locker en de keycard of badge. Op het slot van de locker zit een RFID tag. Deze tag, een chip, ontvangt radiosignalen en identificeert deze. Wanneer de tag een radiosignaal van een reader ontvangt, maakt de tag zijn identiteit bekend. Die RFID reader zit op de badge. De reader stuurt een radiosignaal naar de tag en kan de unieke code die de tag terugstuurt lezen en identificeren. Op deze manier opent de gebruiker zijn locker met een badge.

Locker met badge koppelen met bestaande software

De software van de locker wordt gekoppeld met uw huidige database, zodat uw beheerder altijd kan zien wie welke badge en dus ook welke locker in gebruik heeft. Uw database wordt één-op-één in onze software geïntegreerd. Gaat er iemand uit dienst? Dan hoeft u dit alleen in uw bestaande database aan te passen. Per direct heeft deze persoon dan ook geen toegang meer tot zijn locker. Praktisch? Jazeker, maar ook veilig! Ook wordt de software van de lockers vrijwel altijd gekoppeld aan uw bestaande toegangscontrole, bijvoorbeeld van een merk als Mifare, HID, Skidata, Multitag en Legic. Alleen op deze manier is de badge voor uw medewerkers multi-inzetbaar.

Voordelen van lockers die openen met een badge

De voordelen van lockers die openen met een badge zijn gemakkelijk op te sommen. Ten eerste is er natuurlijk het gemak, omdat de gebruiker alleen maar zijn badge nodig heeft om veel verschillende acties uit te kunnen voeren. Ook hoeven gebruikers voor hun lockers geen codes meer te onthouden of aparte sleutels mee te nemen. Daarnaast is RFID een zeer veilige techniek, die veel moeilijker te vervalsen is dan vele andere beveiligingstechnieken. En tot slot wordt RFID niet aangetast door externe invloeden, zoals weersomstandigheden of vervuiling. Daarmee is het ook een perfecte oplossing voor lockers die buiten staan, bijvoorbeeld in het fietsenhok of op de parkeerplaats van uw organisatie.

Lockers met badge aanschaffen

Overigens helpen wij u bij WEWO Interior Concepts graag met het totaalplaatje. Wij helpen u niet alleen met het maken van de keuze voor het juiste sluitsysteem, zoals dus een locker openen met een badge maar ook met vormgeving van de locker zelf. Wat spreekt u meer aan:

een houten locker;
een metalen locker;
een melamine locker;
of een volkern locker?

Voor ons maakt het niet uit, want met ons uitgebreide assortiment en een breed scala aan mogelijkheden kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers