Lockers met RFID

Wilt u dat uw gebruikers hun locker met hun (tijdelijke) keycard, een badge of een druppel kunnen openen? Kies dan voor een locker met RFID van WEWO Interior Concepts.

  • Veel mogelijkheden voor de lockers qua look and feel
  • Openen met een (tijdelijke) keycard, badge of druppel
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste RFID locker. Daag ons uit!

Kiezen voor een RFID locker

Krijgen de collega’s in uw organisatie bij indiensttreding een badge of druppel voor het openen van deuren, het aan- en uitzetten van het alarm en wellicht nog meer acties? Kies dan voor lockers met RFID. Dit betekent dat uw medewerkers ook hun locker met hun (tijdelijke) keycard, een badge of een druppel kunnen openen. In die middelen - de badge of druppel - zit namelijk al RFID. Een locker met een RFID slot is een eenvoudige toevoeging.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Wat is RFID?

Radio Frequency Identification wordt in de volksmond ook wel RFID genoemd. RFID is een verzamelnaam voor technologieën die radiogolven gebruiken om personen of objecten automatisch te identificeren. Oftewel: het is een manier van communiceren. RFID kan voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden, onder meer voor toegangscontrole en dus ook voor het openen van lockers. Bij deze lockers zit er een unieke RFID-lezer in het lockerslot. Die lezer communiceert met de RFID-chip die voor het slot gehouden wordt. Dit is een chip op de badge of de druppel van uw medewerker. Wanneer de tag een radiosignaal van de chip op de badge of druppel ontvangt, maakt de tag zijn identiteit bekend. Oftewel: de locker wordt geopend of juist gesloten. Dankzij de snelheid van RFID gebeurt dit binnen een milliseconde.

Wat zijn de voordelen van een locker met RFID slot?

Een locker met RFID slot heeft drie belangrijke voordelen. Ten eerste is er het gemak en de gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast is RFID veel moeilijker om te vervalsen dan veel andere beveiligingstechnieken. En bovendien wordt RFID niet aangetast door externe invloeden, denk aan vervuiling of weersomstandigheden als regen, sneeuw of wind.

De RFID locker openen met een druppel of een badge

Gebruiken uw collega’s een druppel of een badge om deuren te openen, te printen en het alarm van het pand af te krijgen? In dat geval kunnen zij ook hun RFID locker hiermee openen.

Lockers koppelen met bestaande toegangscontrole

Een locker met een RFID slot wordt vrijwel altijd gekoppeld aan uw bestaande toegangscontrole, denk bijvoorbeeld aan merken als Mifare, HID, Skidata, Multitag en Legic.

Lockers met een RFID slot aanschaffen

Niet alleen voor het RFID slot kunt u bij WEWO Interior Concepts terecht, wij helpen u ook graag met de lockers zelf. Of u nu gaat voor een houten locker, een metalen locker of een locker van volkern: in ons assortiment vindt u een breed scala aan lockers in verschillende formaten. En deze zijn uiteraard allemaal te combineren met RFID.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers