Soort sluitsysteem

Pincode, app, badge, druppel, muntje… Bij WEWO Interior Concepts vindt u lockers met verschillende soorten sluitsystemen.

  • Veel mogelijkheden voor uw (maatwerk) lockers
  • Onafhankelijk advies
  • Totaalconcept: locker inclusief sluitsysteem

Twijfels u over welk locker slot voor u de juiste is? Wij adviseren u graag!

Sluitsysteem voor lockers

Wanneer u op zoek bent naar een sluitsysteem voor uw lockers heeft u verschillende mogelijkheden. Denk aan lockers met een kaartlezer of lockers die openen dankzij RFID. Wij geven u graag een voorproefje van uw mogelijkheden.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Locker met app

Bij WEWO Interior Concepts zijn lockers met app verkrijgbaar. Deze app werkt via Wi-Fi, 3G en 4G en is verkrijgbaar in iOS én Android. Daarom is dit de meest gebruiksvriendelijke vorm van een locker sluitsysteem. Met slechts een druk op de knop op de smartphone wordt de locker geclaimd, geopend of vrijgegeven.

Locker met badge

Gebruiken uw medewerkers een badge (dus: een keycard) om deuren te openen of om te kopiëren of printen? In dat geval adviseren wij u om te kiezen voor een locker met badge. Zo kunnen gebruikers hun locker met diezelfde badge openen en sluiten.

Locker met druppel

Ook een locker met druppel behoort bij ons tot de mogelijkheden. Om dit locker sluitsysteem te openen of sluiten hoeft de gebruiker alleen maar zijn druppel voor het elektronische slot te houden.

Locker met muntslot

WEWO Interior Concepts heeft verschillende lockers in het assortiment die te combineren zijn met een muntslot.

Locker met pincode

Tot slot bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen voor een locker met pincodeslot. De gebruiker opent het lockerslot dan met een persoonlijke pincode. Deze pincode bestaat standaard uit vier cijfers, maar kan - als u dat wenst - ook een andere lengte hebben.

Het juiste locker slot kiezen

Welk soort sluitsysteem is voor u de beste keuze? Dat hangt af van uw persoonlijke situatie. WEWO Interior Concepts adviseert u graag over uw juiste keuze.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers