Soorten lockers

Wij maken graag de ideale lockers voor uw organisatie. Ontdek snel uw mogelijkheden

WEWO Interior Concepts levert lockers op maat. In ons assortiment vindt u verschillende soorten lockers, van laptop lockers tot garderobe lockers en werk lockers.

  • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld qua look and feel, indeling en sluitsysteem
  • Onafhankelijk advies
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Leverancier van lockers

Door goed naar onze klanten te luisteren en door constant te leren heeft WEWO Interior Concepts zich ontwikkeld tot een expert op het gebied van (maatwerk) lockers. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten lockers:

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Verschillende soorten lockers

Elektronische lockers

Wilt u dat uw medewerkers, scholieren of andere bezoekers hun spullen veilig kunnen opbergen, zonder dat er ooit gedoe is met (kwijtgeraakte) sleutels of muntjes? En zonder dat er ooit nog een locker slot vervangen hoeft te worden? Kies dan voor het gemak van elektronische lockers.

Smart lockers

Met onze smart lockers kunt u uw lockers perfect afstemmen op de behoefte van uw gebruikers. Zo kunnen smart lockers onder meer op verschillende manieren geopend worden. Afhankelijk van uw doelgroep - met name afhankelijk of uw gebruikers jonger of ouder zijn - bepaalt u samen met uw adviseur bij WEWO Interior Concepts de juiste keuze.

Garderobe lockers

U kunt bij WEWO Interior Concepts een keuze maken uit diverse garderobe lockers. Deze bieden onbeperkte mogelijkheden en sluiten dankzij onze maatwerkmogelijkheden altijd aan bij de uitstraling van uw bedrijf.

Laptop lockers

WEWO Interior Concepts levert laptop lockers op maat, speciaal voor het (tijdelijk) opbergen van kostbare laptops. Onze laptop lockers zijn verkrijgbaar met en zonder stroomaansluiting.

Postlockers

Postlockers zijn voor veel (grote) organisaties een uitkomst. De lockers worden in de meeste gevallen op verschillende locaties in het pand geplaatst, zodat mensen hier hun persoonlijke post op kunnen halen.

Werk lockers

Een afsluitbare werk locker waar uw medewerkers hun spullen veilig in kunnen opbergen is altijd een goede keuze. Met deze werk kluisjes is er bovendien voor iedere (flex)medewerker altijd voldoende opbergruimte beschikbaar.

Design lockers

Design staat bij alle producten van WEWO Interior Concepts hoog in het vaandel. Dat is bij onze lockers niet anders. Vandaar dat wij een ruim assortiment design lockers hebben én dat wij uw lockers ook volledig op maat kunnen maken.

Hulp nodig bij het vinden van het juiste soort locker?

Daag ons uit, maak uw wensen kenbaar en plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

Download
onze brochure!
Wewo - brochure Wewo - brochure
Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers