Design lockers

Bij WEWO Interior Concepts bent u aan het juiste adres voor al uw design lockers.

  • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld qua look and feel
  • Onafhankelijk advies
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Bent u op zoek naar een wand met unieke lockers? Daag ons uit!

Design lockers

Bent u op zoek naar duurzame, maar boven alles stijlvolle lockers? Bij Bij WEWO Interior Concepts bent u aan het juiste adres voor

Maatwerk design lockers

Naast ons standaard assortiment levert WEWO Interior Concepts maatwerk. Of beter gezegd: dát is waar onze kracht ligt. Wij hebben namelijk een eigen interne ontwerpafdeling, die onder leiding staat van vakkundige designers. Hier maken we unieke design en komen uw specifieke wensen en ideeën tot leven. Vervolgens gaan de vakmensen in onze eigen fabriek aan de slag gaan met uw klantspecifieke vraagstuk. Het resultaat: design lockers die volledig aansluiten op uw eisen. Kleur, materiaalsoort, afmeting, indeling, sluitsysteem: op al deze gebieden is er zeer veel mogelijk. Ons maatwerk zorgt voor zo voor een duurzame én esthetisch verantwoorde design lockers voor in uw pand.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Samenwerken met projectinrichter of (interieur)architect

Laat u uw (nieuwe) kantoorpand inrichten door een projectinrichter, een architect of een interieurarchitect? Dan is het goed om te weten dat wij graag met deze partij(en) samenwerken. Zij leveren het concept, wij de lockers. Met deze partijen hebben wij overigens iets gemeen, namelijk een passie voor goede materialen, hoogwaardige afwerking en verfijnde details. Ook zijn wij dankzij onze jarenlange ervaring een goede sparringpartner voor deze partijen.

Indeling van uw design lockers

Wij kunnen u en uw projectinrichter of (interieur)architect onder meer adviseren over de juiste indeling voor uw design lockers. In de indeling van uw design lockers kunnen wij rekening houden met een vak voor een laptop, tablet en/of docking station en daarnaast opbergruimte voor documenten. Maar ook met verlichting, extra legplanken of zelfs een stopcontact.

Materiaalkeuze voor uw design lockers

Naast onze maatwerkmogelijkheden én onze (mogelijke) samenwerking met projectinrichters en (interieur)architecten is uw voordeel bij WEWO Interior Concepts dat wij zeer veel kennis en ervaring hebben op het gebied van materiaalsoorten en materiaalbewerking. Voor het maken van uw design lockers letten wij bij de materiaalkeuze altijd op zaken als slijtvastheid, duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en onderhoudsgemak. Daar adviseren wij u natuurlijk graag over. U kunt bij ons terecht voor

Design lockers in combinatie met het juiste lockerslot

Heeft u plannen voor nieuwe lockers of gaat uw organisatie verhuizen of (ver)bouwen en bent u om die reden op zoek naar design lockers? WEWO Interior Concepts is de juiste partner, van start tot afronding. Daarbij denken wij ook na over het perfecte locker slot - ook wel: het locker sluitsysteem. WEWO Interior Concepts biedt u verschillende mogelijkheden, zoals:

Functionaliteiten van uw design lockers

En tot slot heeft u bij uw design lockers uiteraard de keuze uit tal van functionaliteiten. Het gezegde klopt: aan u de keuze! Zo kunt u bijvoorbeeld tijdrestricties laten toevoegen, zodat de lockers na een bepaalde tijd automatisch blokkeren. Of u kunt ervoor kiezen om de lockers juist op een bepaald tijdstip standaard vrij te geven. En natuurlijk zijn de design lockers van WEWO Interior Concepts te koppelen met uw bestaande toegangscontrole.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers