Garderobe lockers

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om garderobe lockers aan het schaffen. Ook die vindt u bij WEWO Interior Concepts.

  • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld qua look and feel, indeling en sluitsysteem
  • Onafhankelijk advies
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Wij maken graag de perfecte werk lockerkasten voor uw garderobe. Ontdek uw mogelijkheden.

Garderobe lockers aanschaffen

Een opgeruimde werkomgeving is erg belangrijk om uw medewerkers gemotiveerd en tevreden te houden. Steeds meer bedrijven kiezen er daarom voor om garderobe lockers aan het schaffen. Deze lockers zorgen voor een opgeruimd geheel en bovendien blijven jassen en overige kostbare spullen veilig bewaard. U kunt bij WEWO Interior Concepts een keuze maken uit diverse garderobe lockers. Deze bieden onbeperkte mogelijkheden en sluiten dankzij onze maatwerkmogelijkheden altijd aan bij de uitstraling van uw bedrijf. Kortom: voor een garderobe locker bent u bij ons aan het juiste adres.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Smart lockers als garderobe lockers

WEWO Interior Concepts denkt graag met u mee over de programmering van uw garderobe lockers. Voor uw garderobe lockers kunt u namelijk het beste kiezen voor smart lockers. In die lockers kunt u bijvoorbeeld (laten) programmeren dat iedere gebruiker maximaal één garderobe locker tegelijk mag hebben. Of dat een bepaalde gebruiker alleen in een bepaald gebouw een locker mag gebruiken. Of dat een locker 24 uur na ingebruikname automatisch wordt vrijgegeven - ideaal voor tijdens evenementen. Kortom: u bepaalt zelf aan welke restricties uw lockers moeten voldoen. En wees gerust, het bepalen en (laten) programmeren van de restricties is eenmalig en onze professionals helpen u. Zij monteren uw garderobe lockers vakkundig en staan ook altijd klaar voor service en onderhoud. Nadat de lockers eenmaal geprogrammeerd zijn, weten zij automatisch wat zij moeten doen en heeft u er geen omkijken meer naar.

Locker sluitsysteem voor uw garderobe lockers

Garderobe lockers kunnen op verschillende manieren toegeëigend, geopend en gesloten worden.

Een goed locker sluitsysteem zorgt ervoor dat gebruikers met hun gerust hart hun jassen en/of andere persoonlijke eigendommen in de garderobe locker achterlaten.

Garderobe lockerkasten

Natuurlijk besteden wij bij WEWO Interior Concepts ook voldoende aan de uitstraling van uw garderobe lockerkasten. Zoals de naam al zegt staan deze lockers in uw garderobe, en dat is een plek waar veel mensen (dus ook gasten) komen. Een locker design dat aansluit bij (de huisstijl van) uw organisatie zorgt voor een representatieve uitstraling. Qua look and feel heeft u voor de garderobe lockerkasten bij WEWO Interior Concepts een ruime keuze. Denk bijvoorbeeld aan materiaal, kleur en design. Bekijk bijvoorbeeld alvast onze

Om tot slot een voorbeeld te geven van de mogelijkheden: onze houten lockers worden geproduceerd uit houten plaatmateriaal, eventueel met FSC-keurmerk. Dat hout kan worden geleverd in ‘simpele’ kleuren, maar ook in unieke structuren, zoals jeans en marmerlook.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers