Laptop lockers

WEWO Interior Concepts levert laptop lockers op maat, speciaal voor het (tijdelijk) opbergen van kostbare laptops.

  • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld qua look and feel, indeling en sluitsysteem
  • Onafhankelijk advies
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Wij maken graag de perfecte laptop lockers voor uw onderwijsinstelling of kantoor. Daag ons uit!

Laptop locker

Een laptoplocker is een locker met apart afsluitbare vakken die uiteraard groot genoeg zijn om een laptop of een tablet in op te bergen. Deze locker biedt uitkomst voor de tijdelijke of persoonlijke opslag van laptops en tablets. In de praktijk betekent dit dat laptop lockers veel worden gebruikt in het onderwijs, bijvoorbeeld voor de uitleen van laptops. Of juist voor het veilig opbergen van laptops wanneer deze tijdelijk niet zijn toegestaan in de collegezaal. Maar een laptop locker biedt ook uitkomst voor bedrijven waar persoonlijk toegewezen laptops worden gebruikt die vanwege veiligheid en privacy het pand niet mogen verlaten.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Laptop lockers met en zonder stroomaansluiting

Onze laptop lockers zijn verkrijgbaar met en zonder stroomaansluiting, voor het opladen van laptop en tablets. Naast het opbergen van tablets en laptops kunnen de vakken natuurlijk ook gebruikt worden voor het opbergen van andere persoonlijke eigendommen. In de indeling van de laptop locker kan bovendien rekening worden gehouden met een docking station, opbergruimte voor documenten, verlichting of extra legplanken.

Het design van uw laptop lockers

WEWO Interior Concepts denkt niet alleen na over de indeling van de lockers, maar ook over hoe de laptop lockers qua design en kleur het beste in uw pand passen. Omdat lockers vaak een prominente plek in uw pand innemen, is het wel zo prettig dat de lockers een mooi design en een prettige uitstraling hebben. Gelukkig zijn bij WEWO Interior Concepts de mogelijkheden zeer ruim. Dat komt door de creativiteit van onze eigen ontwerpers én het vakmanschap van de meubelmakers in onze eigen fabriek. Alleen al qua materiaal is er veel mogelijk, denk aan

Natuurlijk hebben deze materialen stuk voor stuk voor- en nadelen. Hier adviseren wij u graag over. Het is verder mogelijk om verschillende materialen met elkaar te combineren. Leg gerust uw vraagstuk eens bij ons neer en laat u verrassen over de mogelijkheden!

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers