Post lockers

De postlockers van WEWO Interior Concepts zijn een uitkomst als het gaat om het veilig verdelen, sorteren en opbergen van poststukken.

  • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld qua look and feel, indeling en sluitsysteem
  • Onafhankelijk advies
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Wij maken graag de perfecte postlockers voor uw medewerkers. Daag ons uit!

Postlockers voor het opbergen van poststukken

Een postlocker kan uitkomst bieden als het gaat om het veilig verdelen, sorteren en opbergen van poststukken. De vakken zijn apart afsluitbaar en door de centrale deur kan een beheerder toegang krijgen tot alle postvakken. Eventueel is er in de postlockers van WEWO Interior Concepts ook plaats om wat kleine persoonlijke eigendommen op te bergen.

Postlockers in het bedrijfsleven

Postlockers zijn vooral in grote organisaties en in scholengemeenschappen een uitkomst. De lockers worden in de meeste gevallen op verschillende locaties in het pand geplaatst, zodat mensen hier hun persoonlijke post op kunnen halen. Oftewel: een postlocker is de locatie waar zij hun persoonlijke post ontvangen.

Het design van uw postlockers

Natuurlijk zijn postlockers niet alleen praktische meubels. Omdat de lockers vaak op prominente plekken in uw pand staan, is het fijn dat er ook aandacht wordt besteed aan esthetiek. Oftewel: aan het design van uw postlockers. Daarvoor bent u bij WEWO Interior Concepts aan het juiste adres. Wij hebben niet alleen een standaard assortiment postlockers, maar kunnen uw lockers ook zó op maat maken dat zij perfect aansluiten bij de rest van uw kantoorinrichting of schoolinrichting. Dat komt omdat wij over een eigen ontwerpafdeling én een eigen fabriek beschikken, waar al uw wensen en eisen werkelijkheid worden. Uw lockers worden bijvoorbeeld gemaakt van hout, volkern, metaal of melamine, waarbij verschillende kleuren, designs en structuren mogelijk zijn.

Alles voor uw postkamerinrichting

Bent u niet alleen op zoek naar postlockers, maar ook naar producten voor in uw postkamer? Dan is het goed om te weten dat WEWO Interior Concepts een breed assortiment aan producten voor uw postkamerinrichting heeft. Het is zelfs zo dat wij hier een unieke productlijn voor hebben ontwikkeld: System Posto. Deze lijn bestaat uit

Met onze ruime assortiment kunnen wij volledig ontzorgen als het gaat om postverwerking.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!
Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers