Sportlockers

WEWO Interior Concepts levert een breed scala aan sportlockers. Golf lockers bijvoorbeeld, maar ook ski lockers en hockey lockers.

  • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld qua look and feel, indeling en sluitsysteem
  • Onafhankelijk advies
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Dankzij onze maatwerk mogelijkheden is geen sportlocker ons te gek. Daag ons uit!

Maatwerk sportlockers

Het voordeel van de lockers die WEWO Interior Concepts voor u kan maken? De mogelijkheden op het gebied van maatwerk. Daardoor kunt u bij ons terecht voor onder meer…

  • extra diepe golf lockers, voor het opbergen van (grote) golftassen, golfclubs en natuurlijk kleding;
  • hockey lockers, voor het veilig opbergen van onder meer de hockeystick en kleding;
  • waterbestendige ski lockers, eventueel voorzien van ventilatie, voor het opbergen van ski’s en skikleding.

U ziet: de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Zowel sportverenigingen, verenigingsgebouwen, clubhuizen, golfclubs en beheerders van sportvelden zijn bij ons dan ook aan het juiste adres voor sportlockers. Qua indeling van een sportlocker is er namelijk van alles mogelijk. WEWO Interior Concepts kan voor u zelfs rekening houden met een vak voor een laptop, tablet en/of docking station, verlichting, extra legplanken of een stopcontact.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Sportlockers in een materiaal naar keuze

Natuurlijk zorgen wij er ook graag voor dat uw lockers qua materiaal, design en kleur goed in hun omgeving passen. Gelukkig zijn de mogelijkheden qua look and feel eindeloos, zodat u verzekerd bent van stijlvolle lockers. Wat denkt u van een houten locker? Een metalen locker? Of een volkern locker? Let bij uw materiaalkeuze vooral op slijtvastheid, hufterproofheid, duurzaamheid, onderhoudsgemak en vochtbestendigheid. Immers, sportlockers – voor welke sport dan ook – worden intensief gebruikt. Dankzij onze jarenlange ervaring adviseren wij u hier natuurlijk graag over.

Sluitsysteem voor uw sportlockers

Ook voorzien wij uw lockers van de juiste sluitsystemen, zodat uw sporters hun persoonlijke eigendommen veilig kunnen opbergen. Wat dacht u van pincodesloten? Hierdoor zijn de kluisjes zeer gemakkelijk en flexibel in gebruik. Maar ook andere sluitsystemen zijn mogelijk, van een slot dat opent met een app tot een slot dat dankzij RFID opent met een druppel of een badge. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze, uiteraard passend bij uw budget. En uiteraard zorgen wij er ook voor dat uw lockers, inclusief locker sluitsysteem, professioneel gemonteerd wordt.

Hulp bij vinden van de juiste sportlocker

Zoals u inmiddels heeft kunnen lezen heeft WEWO Interior Concepts een breed assortiment aan sportlockers. Daag ons uit, maak uw wensen kenbaar en plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers