Werk lockers

WEWO Interior Concepts levert werk lockers op maat.

  • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld qua look and feel, indeling en sluitsysteem
  • Onafhankelijk advies
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Wij maken graag de perfecte werk kluisjes voor uw kantoor. Daag ons uit!

Werk kluisjes voor al uw (flex)medewerkers

Tijdens het werk moeten uw (flex)medewerkers hun persoonlijke eigendommen veilig kunnen opbergen. Door het nieuwe werken, met veel flexplekken, is vaste kastruimte steeds minder vaak de meest handige oplossing. Een vast bureau is bij veel organisaties niet langer gebruikelijk. Bovendien gaat het nieuwe werken uit van een ‘clean desk policy’, wat betekent dat iedere medewerker aan het eind van de werkdag zijn of haar bureau leeg moet maken. Immers, de volgende dag zit er mogelijk iemand anders. Een afsluitbare werk locker waar uw medewerkers hun spullen veilig in kunnen opbergen is dan de oplossing. Met deze werk kluisjes is er bovendien voor iedere (flex)medewerker altijd voldoende opbergruimte beschikbaar.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

De indeling van uw werk kluisjes

Bij het ontwerp van deze kluisjes op uw kantoor moet u onder meer denken aan de indeling. Of eigenlijk: daar denken wij bij WEWO Interior Concepts voor u over na. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige kluisjes kunt u dit met een gerust hart aan ons over laten. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit grote lockers waarin naast een laptop ook ruimte is voor andere spullen, zoals een jas of een tas. Daarnaast behoren ook kleinere kluisjes te te mogelijkheden, waar bijvoorbeeld alleen een laptop of tablet in past. Dit worden ook wel laptop lockers genoemd, en deze kunnen zelfs voorzien worden van een stopcontact. Heeft uw organisatie inderdaad met veel flexplekken te maken, dan ligt het voor de hand om de werk kluisjes wat groter te maken. Zo heeft iedere medewerker voldoende ruimte om aan het einde van zijn of haar werkdag alle documenten, kantoorartikelen en persoonlijke eigendommen op te ruimen.

Het design van uw werk kluisjes

WEWO Interior Concepts denkt tevens na over hoe uw werk kluisjes qua uitstraling, design en kleur het beste in uw kantoorpand passen. Gelukkig zijn de mogelijkheden qua look and feel vrijwel eindeloos. Dat komt door de creativiteit van onze eigen ontwerpers en het vakmanschap van de meubelmakers in onze eigen fabriek. U vraagt, zij draaien. Om een heel klein voorbeeld te geven: onze houten werk lockers worden geproduceerd uit houten plaatmateriaal dat in verschillende kleuren en structuren beschikbaar is. Denk bijvoorbeeld aan eiken, kersen, donkerblauw, jeans, linnen of marmer look.

Het materiaal van uw werk kluisjes

Qua materiaalkeuze adviseren wij u om voor uw werk kluisjes te letten op zaken als slijtvastheid, duurzaamheid, onderhoudsgemak en vochtbestendigheid.

Het is bij WEWO Interior Concepts allemaal mogelijk. Natuurlijk hebben deze materialen allemaal hun eigen voor- en nadelen. Hier adviseren wij u graag over.

Functionaliteiten van werk kluisjes

Voor uw werk kluisjes kunt u tot slot kiezen uit tal van functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van tijdrestricties, zodat de kluisjes automatisch na een bepaalde tijd blokkeren. Ook kunt u instellen op welk tijdstip de kluisjes standaard worden vrijgegeven. En natuurlijk zijn de lockers ook te koppelen met uw bestaande toegangscontrole.

Het juiste locker slot op uw werk kluisjes

Voor het veilig opbergen van persoonlijke eigendommen is naast een mooie ombouw van het kluisje tot slot ook het locker slot - ook wel: het locker sluitsysteem - van belang. WEWO Interior Concepts biedt u verschillende mogelijkheden, zoals:

Hoe maakt u de juiste keuze? Onze belangrijkste tip: probeer een inschatting te maken van de wensen van uw medewerkers, of vraag hen er simpelweg eens naar. En natuurlijk kunt u ook altijd terugvallen op ons deskundige advies. 

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers