Type materiaal

Wij maken graag de ideale lockers voor uw unieke situatie. Daag ons uit!

WEWO Interior Concepts biedt een breed assortiment aan lockers gemaakt van verschillende materialen. Volkern, hout, metaal en melamine: aan u de keuze!

  • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld qua look and feel
  • Onafhankelijk advies
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Lockers op maat

Onze naam zegt het eigenlijk al: WEWO Interior Concepts heeft zijn sporen verdiend in het meubelvak. Dat blijkt ook uit onze kennis en ervaring op het gebied van materiaalsoorten en materiaalbewerking. Voor uw lockers op maat adviseren wij u graag over de juiste materiaalkeuze. Het ene materiaal is bijvoorbeeld slijtvaster, duurzamer en onderhoudsvriendelijker dan het andere. Nu al nieuwsgierig? Bekijk alvast onze:

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

De uitstraling van een locker op maat

Lockers van verschillende materialen

Bij WEWO Interior Concepts vindt u lockers voor het opbergen van persoonlijke bezittingen in onder meer kantoorpanden, (basis)scholen, kleedruimtes, fitnesscentra, zwembaden en sportcentra. De lockers zijn verkrijgbaar voor verschillende doeleinden, denk aan

Een breed assortiment metalen lockers

Alle lockers van WEWO Interior Concepts zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Ook zijn de lockers verkrijgbaar in veel verschillende breedte-, diepte-, en hoogtematen én heeft u de keuze uit een breed scala aan kleuren voor de ombouw en de deuren. Hierdoor kunt u de lockers volledig aanpassen aan uw interieur.

Metalen lockers

Onze metalen lockers zijn zeer robuust en zijn ook geschikt voor ‘heftige’ omgevingen. Ze hebben minimaal onderhoud nodig en zijn duurzaam en slijtvast. Daardoor is dit het perfecte materiaal voor lockers die intensief gebruikt worden.

Houten lockers

Onze houten lockers zijn ideaal voor omgevingen waar veel aandacht wordt besteed aan het interieur, aangezien deze lockers een bijzondere fraaie uitstraling hebben. De lockers worden geproduceerd uit houten plaatmateriaal dat in verschillende kleuren en structuren beschikbaar is. Ook behoort hout met het FSC-keurmerk tot de mogelijkheden.

Melamine lockers

Onze melamine lockers zijn kleurvast, gemakkelijk te onderhouden en erg sterk. Dit materiaal - geproduceerd uit houten plaatmateriaal dat wordt voorzien van een melamine toplaag - is dan ook in verschillende situaties prima te gebruiken. Van kantoorpanden tot scholen, van openbare ruimten tot sportscholen.

Volkern lockers

Onze volkern lockers worden gemaakt van een slijtvast en krasvast materiaal, dat zelfs tegen vocht kan. Dit materiaal - een dik laminaat dat op dezelfde manier gemaakt wordt als HPL (High Pressure Laminate) - kan daarom wel tegen een stootje.

Combinatie van materialen

Ook is een combinatie van materialen mogelijk, denk bijvoorbeeld aan metalen binnenkasten met houten of volkern deuren.

Download
onze brochure!
Wewo - brochure Wewo - brochure
Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers