Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.

Wilt u uw kantoorpand van A tot Z ingericht hebben? Daag ons uit!

  • Unieke productlijnen voor zowel kantoor als uw postkamer
  • Oog voor esthetiek, ergonomie en duurzaamheid
  • Specialist in maatwerk
Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Inrichting van uw office

Bij kantoorinrichting en postkamerinrichting komt veel kijken. Om scherp, gemotiveerd en gefocust te blijven, wilt u natuurlijk dat dit plekken zijn waar medewerkers met een fikse dosis energie aan de slag kunnen. Dit betekent dat u bij kantoorinrichting en postkamerinrichting rekening moet houden met drie zaken: esthetiek, ergonomie en duurzaamheid.

Kantoorinrichting en esthetiek

Het is essentieel dat de inrichting van uw kantoor en/of postkamer representatief is. Zo krijgen gasten namelijk meteen een goede indruk van uw organisatie. Maar dat niet alleen: het is even zo belangrijk dat uw medewerkers er prettig en comfortabel kunnen werken en dat zij de ruimte waar zij meerdere uren per week doorbrengen mooi vinden. Dat betekent dat alle meubels in uw kantoorpand esthetisch verantwoord moeten zijn. En dat is precies waar de eigen ontwerpers van WEWO Interior Concepts heel goed in zijn. Kleur, materiaalsoort, afmeting, indeling: op al deze gebieden is er zeer veel mogelijk, zodat uw inrichting tot in de puntjes op maat gemaakt kan worden.

Duurzame kantoorinrichting

Bij WEWO Interior Concepts kunt u meubels aanschaffen die zowel gebruiksvriendelijk en stijlvol als duurzaam zijn. Duurzaam is hierbij tweeledig. Ten eerste kijken wij naar de duurzaamheid van de materialen. Zo werken wij graag met hout met het FSC-keurmerk. Maar wij denken bij duurzaamheid ook aan de levensduur. In dat geval is volkern een voorbeeld van een duurzame materiaalsoort -  een bijzonder sterk materiaal dat ideaal is om meubels van te maken die lang mee moeten gaan. Wij adviseren u graag over de juiste materialen voor een duurzame kantoorinrichting.

Ergonomische meubels

Elke dag een productieve en energieke werkdag? Dat kan met de juiste ergonomische meubels. Bij WEWO Interior Concepts vindt u onder meer tafels die elektrisch verstelbaar zijn en handige transportwagens voor het vervoeren van zware spullen en materialen. Maar ook onze andere meubels - denk aan kantoorkasten, kantoor lockers en kantoorbalies - zijn ergonomisch verantwoord. En dit zijn slechts een paar voorbeelden. Wij adviseren u graag over het ergonomisch inrichten van uw kantoor en/of postkamer.

Hulp bij kantoorinrichting of postkamerinrichting?

Zoals u inmiddels heeft kunnen lezen heeft WEWO Interior Concepts als specialist in kantoorinrichting een breed assortiment aan producten voor het inrichten van uw kantoor. Daag ons uit, maak uw wensen kenbaar en plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Download
onze brochure!
Wewo - brochure Wewo - brochure

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers