Kantoorbalie

De kantoorbalie is hét visitekaartje van uw organisatie. WEWO Interior Concepts is sterk in het vervaardigen van unieke kantoorbalies.

  • Veel mogelijkheden qua look and feel
  • Eventueel in samenwerking met uw projectinrichter of (interieur)architect
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Wij maken graag de ideale balie voor uw kantoor. Daag ons uit!

Balie voor kantoor

Bent u op zoek naar een balie voor uw kantoor of ontvangstruimte? Wij begrijpen als geen ander dat deze balie hét visitekaartje van uw organisatie is. Of het nu een kleine ontvangstbalie van slechts één meter breed is of een volledige kantoorreceptie waar meerdere medewerkers uw gasten op een professionele manier ontvangen. In alle gevallen is de kantoorbalie namelijk het eerste wat gasten zien wanneer zij uw pand binnen komen. Het is dan ook essentieel dat deze balie representatief is. Zo krijgen gasten meteen een goede indruk van uw organisatie. Maar dat niet alleen: het is even zo belangrijk dat uw medewerkers er prettig en comfortabel aan kunnen werken. Dat betekent onder meer dat de balie de juiste hoogte moet hebben. WEWO Interior Concepts houdt rekening met beide aspecten: uitstraling én ergonomie.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Kantoorbalies op maat maken

WEWO Interior Concepts is sterk in het vervaardigen van kantoorbalies met unieke vormen, goed doordachte functies en uitstekend gebruiksgemak. Daarnaast zijn de balies helemaal naar wens in te richten wat betreft kleur, verlichting, vorm en afmeting. WEWO Interior Concepts beschikt namelijk over een eigen ontwerpafdeling én een eigen fabriek, waardoor maatwerk geen enkel probleem is.

Samenwerken met uw projectinricher of (interieur)architect

Wij werken regelmatig (of beter gezegd: graag zelfs!) samen met projectinrichters en (interieur)architecten. WEWO Interior Concepts kent geen grenzen als het aankomt op deze samenwerking. Omdat we alles in eigen huis hebben én beschikken over een eigen fabriek, kunnen we vrijwel alles maken. Als iets nog niet in ons assortiment aanwezig is, dan maken we het zelf. Ook hebben wij dezelfde passie voor goede materialen, hoogwaardige afwerking en details als uw projectinrichter of (interieur)architect. En tot slot zijn wij dankzij onze jarenlange ervaring een goede sparringpartner, waarbij wij kunnen adviseren over materialen, inrichting en aanpak.

Uw balie op kantoor

Vindt u het belangrijk dat voor uw balie op kantoor kwalitatief hoogstaande materialen worden gebruikt? Wij ook. Respect voor de natuur en het gebruik van natuurlijke grondstoffen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom kiezen wij zoveel mogelijk gebruik voor duurzame materialen, bijvoorbeeld hout met het FSC-keurmerk. Maar ook andere materialen zijn mogelijk, denk aan glas en composiet. Aan u de keuze!

Kantoorbalie aanvullen met kantoorkasten

Onder of rondom uw kantoorbalie wilt u wellicht ook kantoorkasten plaatsen, voor het opbergen van allerhande spullen. Het grote voordeel van WEWO Interior Concepts is dat u ook deze door ons kunt laten maken. Van dossierkasten en archiefkasten tot schuifdeurkasten, van lockerkasten tot garderobekasten: u vindt het in ons assortiment. En omdat wij ook al deze producten in onze eigen fabriek fabriceren, kunt u het bijna zo gek niet verzinnen of het is mogelijk. Kortom: bij ons vindt u gegarandeerd de juiste kantoorkasten om uw kantoorbalie mee te complementeren.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers