Kantoorkasten

WEWO Interior Concepts richt uw kantoor graag in met de juiste kantoorkasten.

  • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld qua look and feel
  • Onafhankelijk advies
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Wij maken graag de perfecte kasten voor uw kantoorinrichting. Daag ons uit!

Kantoorkasten: onmisbaar in uw kantoorinrichting

Kantoorkasten zijn een onmisbaar onderdeel van uw kantoorinrichting. Niet alleen omdat het onderdeel is van de uitstraling van uw organisatie, maar juist ook om uw medewerkers een comfortabele en ergonomische werkplek te bieden. Daarom biedt WEWO Interior Concepts een zeer uitgebreid aanbod aan kantoorkasten. Van dossierkasten en archiefkasten tot schuifdeurkasten, van lockerkasten tot garderobekasten. Voor het opbergen van papieren en ordners, maar ook voor het opbergen van kleding. En omdat wij al deze producten in onze eigen fabriek fabriceren, kunt u het bijna zo gek niet verzinnen of het is mogelijk. Kortom: bij ons vindt u alle kantoorkasten om uw kantoorinrichting mee te complementeren.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Afsluitbare kantoorkasten met slot

Om de veiligheid van de opgeborgen spullen/eigendommen van uw bedrijf of van uw medewerkers te kunnen garanderen, kunt u kiezen voor een afsluitbare kantoorkast met een slot. Het lijkt misschien simpel om een kast met een slot te nemen, maar er zijn diverse type sloten, denk aan een cilinderslot of een pincodeslot. Ook het beheren van sluitsystemen met software is steeds vaker een vereiste, denk aan een slot dat dankzij RFID opent met een badge of een druppel. Dankzij onze deskundige specialisten kunnen wij zowel de hardware als software-installaties uitvoeren en onderhouden.

Een kantoorkast als stijlvol meubelstuk

Dat een kantoorkast een praktisch opbergsysteem is, betekent verder niet dat dit meubel geen stijl mag hebben. WEWO Interior Concepts denkt graag na over hoe uw kasten qua materiaal, design en kleur het beste in uw kantoor passen. Gelukkig zijn de mogelijkheden qua look and feel eindeloos. Wij hebben namelijk zeer veel kennis en ervaring op het gebied van materiaalsoorten en materiaalbewerking. Bij ons kunt u kantoorkasten aanschaffen die zowel duurzaam en gebruiksvriendelijk als stijlvol zijn. Let bij uw materiaalkeuze vooral op slijtvastheid, duurzaamheid, onderhoudsgemak en vochtbestendigheid. Daar adviseren wij u natuurlijk graag over. Hieronder kunt u alvast meer ontdekken over enkele materiaalsoorten wij vaak mee werken.

Kantoorkast van hout

Onze kantoorkasten van hout worden geproduceerd uit houten plaatmateriaal. Al deze kasten worden ontworpen en geproduceerd door WEWO Interior Concepts zelf. De mogelijkheden en toepassingen zijn daardoor zeer ruim. Het brede scala aan kleuren en de verschillende houttypes zorgen gegarandeerd voor een unieke combinatie. Denk bijvoorbeeld aan eiken en kersen, maar ook de kleuren groen of donkerblauw en een jeans -, linnen - of marmer look. Natuurlijk voorzien wij uw kasten ook van een melamine, HPL (High Pressure Laminate) of fineer toplaag. Deze toplaag maakt de kasten sterk en robuust, en dus geschikt voor intensief gebruik. En hecht u, net als WEWO Interior Concepts en veel andere organisaties, veel waarde aan het milieu? Dan is het goed om te weten dat wij uw kantoorkasten ook uit een duurzaam materiaal (FSC) kunnen maken.

Kantoorkast van metaal

Metalen kantoorkasten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De kantoorkasten van metaal zijn verkrijgbaar in veel verschillende breedte-, diepte-, en hoogtematen én u heeft de keuze uit een breed scala aan kleuren voor de ombouw en de deuren. Hierdoor kunt u de kasten volledig aanpassen aan uw interieur. Ook is een combinatie van materialen mogelijk, denk bijvoorbeeld aan metalen binnenkasten met houten of volkern deuren. Dit levert een hogere uitstraling op.

Een maatwerk advies voor uw kantoorkasten

WEWO Interior Concepts denkt graag met u mee over de spullen die uw werknemers op kantoor moeten kunnen opbergen. Wat betekent dit voor het volume, de maatvoering en de indeling van uw kantoorkasten? Naast ons basisassortiment adviseren en inspireren we u graag via onze afdeling concepting. Deze afdeling bestaat onder meer uit interieurontwerpers en meubelmakers. Zij denken met u mee over een complete kantoorinrichting op basis van uw persoonlijke wensen en ideeën. Zo krijgt u een maatwerk advies voor uw kantoorkasten.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers