Kantoorlockers

WEWO Interior Concepts levert kantoor lockers op maat.

  • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld qua look and feel, indeling en sluitsysteem
  • Onafhankelijk advies
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Wij maken graag de perfecte lockers voor uw kantoor. Daag ons uit!

Kantoor lockers en het nieuwe werken

Met een eigen kluisje voor iedere collega bij u op kantoor faciliteert u het flexwerken optimaal. Kantoor lockers horen bij het nieuwe werken zoals vaste bureaus met ladekasten bij het oude werken hoorden. En met een eigen kantoor locker maakt u niet alleen uw flexwerkers blij. Ook uw medewerkers in vaste dienst zullen een eigen kluisje voor het opbergen van hun persoonlijke spullen zeker kunnen waarderen.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Iedere medewerker een eigen kantoor locker

Laptop, tablet, docking station, smartphone, tas… Hoe flexibeler uw medewerkers, hoe meer spullen zij iedere dag heen en weer slepen. Van hun huis naar de auto, van de auto naar het bureau, van het bureau naar de vergaderruimte of naar een ander bureau. Het is soms ondoenlijk en vaker onnodig om elke dag alle persoonlijke spullen overal mee naartoe te nemen. Maar zomaar uw laptop of tablet op het bureau achterlaten geeft een onveilig gevoel. Een kantoor locker is een persoonlijk, afsluitbaar kluisje waarin spullen die even niet nodig zijn veilig opgeborgen kunnen worden. Dit maakt natuurlijk ook clean desktop policy mogelijk: aan het einde van de dag even de spullen van het bureau halen en in de kluis stoppen is een kleine moeite.

Een kantoor locker als meubelstuk

Dat een kantoor locker een praktisch opbergsysteem is, betekent niet dat dit meubel geen stijl mag hebben. Wanneer u tientallen of misschien zelfs honderden medewerkers in dienst hebt, bestrijken de benodigde kantoor lockers al snel één of meer wanden van een ruimte in uw bedrijfspand. Dan is het wel zo mooi wanneer die wanden vol met kluisjes qua materiaal, design en kleur goed in hun omgeving passen. Gelukkig zijn de mogelijkheden voor kantoor lockers qua look and feel eindeloos.

Kies de juiste indeling voor uw kantoor lockers

Bij het ontwerp van de kantoor lockers moet u natuurlijk rekening houden met de indeling. Gelukkig kan WEWO Interior Concept u hier perfect over adviseren. Zijn in uw situatie grote lockers nodig, waarin voldoende ruimte is voor een laptop, tas en misschien zelfs een jas? Of heeft u genoeg aan kleinere kluisjes waar alleen een laptop of tablet in past? In de indeling van een locker kan bijvoorbeeld rekening worden gehouden met een vak voor een laptop, tablet en/of docking station en daarnaast een opbergruimte voor documenten. Maar ook met verlichting, extra legplanken of zelfs een stopcontact.

Kantoor lockers in een materiaal naar keuze

Onze naam zegt het eigenlijk al: WEWO Interior Concepts heeft zijn sporen verdiend in het meubelvak. Dat blijkt wel uit de kennis en ervaring van ons bedrijf op het gebied van materiaalsoorten en materiaalbewerking. Bij ons kunt u kantoor lockers maken die zowel duurzaam, gebruiksvriendelijk als stijlvol zijn. Let bij uw materiaalkeuze vooral op slijtvastheid, duurzaamheid, onderhoudsgemak en vochtbestendigheid. En wees gerust, wij adviseren u graag. Bekijk bijvoorbeeld alvast onze houten lockers.

Sluitsysteem voor uw kantoor lockers

Voor het veilig opbergen van persoonlijke eigendommen is een optimaal sluitsysteem natuurlijk een must. Daarbij is zeer veel mogelijk, van een simpel muntslot tot een pincodeslot, van een slot dat opent met een app tot een slot dat dankzij RFID opent met een druppel of een badge. Ook het beheren van sluitsystemen met software is steeds vaker een vereiste. Dankzij onze deskundige specialisten kunnen wij zowel de hardware als software-installaties uitvoeren en onderhouden.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers