Kantoorpantry

Een slimme indeling, waardoor optimaal gebruikt wordt gemaakt van de kleine ruimte. Dát is waar WEWO Interior Concepts voor uw pantry over nadenkt.

  • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld qua look and feel
  • Onafhankelijk advies
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Wij leveren graag alle meubels en apparatuur voor uw pantry. Daag ons uit!

Een pantry inrichten

Een kopje koffie halen, een kop thee zetten, fruit wassen en snijden, een avondmaaltijd opwarmen: de pantry is bij u op kantoor dé plaats voor het bereiden, bewaren en soms ook nuttigen van voedingsmiddelen. Deze ruimte moet daarom ook ingedeeld worden naar gebruikersgemak. WEWO Interior Concepts denkt graag met u mee over de juiste inrichting van uw pantry, zodat de beschikbare ruimte optimaal benut wordt. Naast de meubels en kasten uit ons standaard assortiment adviseren en inspireren we u graag via onze afdeling concepting. Deze afdeling bestaat onder meer uit interieurontwerpers en meubelmakers. Zij denken met u mee over een complete pantry-inrichting op basis van uw persoonlijke wensen en ideeën.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Kasten voor een pantry

WEWO Interior Concepts is specialist in het op maat maken van kantoorkasten. Van dossierkasten en archiefkasten tot schuifdeurkasten, van lockerkasten tot garderobekasten én dus ook kasten voor in de pantry. En omdat wij al deze meubels in onze eigen fabriek fabriceren, kunt u het bijna zo gek niet verzinnen of het is mogelijk. U kunt bij ons uw pantry dus volledig naar wens inrichten. Onderkasten, bovenkasten, indeling, kleur, materiaal: de keuze is volledig aan u. Uiteraard denken wij graag mee over de juiste materiaalsoorten en materiaalbewerking. Let bij uw materiaalkeuze vooral op slijtvastheid, duurzaamheid, onderhoudsgemak en vochtbestendigheid.

Keukenapparatuur voor uw pantry

U verwacht het wellicht niet, maar ook voor de keukenapparatuur voor in uw pantry kunt u bij ons terecht. Wij leveren u écht een totaalconcept, van de kasten of kitchenette tot apparatuur als een koelkast, magnetron, vaatwasser en zelfs een Quooker.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers