Kantoortransport

Voorkom zwaar tillen, duwen en trekken met de logistieke producten voor intern transport van WEWO Interior Concepts.

  • Keuze uit elektrotransport (met motor) en manueel transport (zonder motor)
  • Transportwagens voor catering
  • Wagens voor het vervoeren van bijvoorbeeld post en kopieerpapier

Wij maken uw werk graag gemakkelijker. Daag ons uit!

Ergonomisch kantoortransport

Bijna de helft van alle verzuim in Nederland wordt veroorzaakt door klachten aan de rug, nek en ledematen. Veel van die klachten komen voort uit (te zwaar) tillen, duwen of trekken. Om deze problemen te voorkomen is het belangrijk dat u goed nadenkt over de verschillende interne logistieke kwesties in uw organisatie. Door vooraf te bedenken welke werkzaamheden op logistiek gebied in uw organisatie (dagelijks) uitgevoerd worden én welke handelingen daarbij nodig zijn, is het mogelijk om de genoemde problemen te voorkomen. Wordt er bijvoorbeeld veel post vervoerd? En hoe wordt de catering, bijvoorbeeld rondom uw koffiemachines, geregeld? WEWO Interior Concepts helpt u graag bij het in kaart brengen van de benodigde logistieke hulpmiddelen, denk aan cateringkar (voor het navullen van koffiemachines) en wagens voor vervoeren van bijvoorbeeld post en kopieerpapier.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Elektronische en manuele transportwagens

De grote kracht van WEWO Interior Concepts ligt in het ontwerpen van de juiste interne vervoersmiddelen. We hebben een groot assortiment aan elektronische en manuele transportwagens die stuk voor stuk op maat gemaakt kunnen worden. Zo sluiten de wagens altijd perfect aan bij de unieke situatie binnen uw organisatie, waardoor uw medewerkers ergonomisch hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Onze transportwagens zijn ideaal voor het intern vervoeren van spullen en materialen, zodat zware of grote ladingen niet langer met de hand vervoerd hoeven te worden.

Transportwagens in verschillende uitvoeringen

De transportwagens van WEWO Interior Concepts zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt bij ons terecht voor zowel elektrische als manuele transportwagens met een groot draagvermogen. De wagens worden op bestelling gemaakt of kunnen uit voorraad worden geleverd. Aan u de keuze! Wij hebben namelijk het gehele proces, van ontwerp tot productie, in eigen hand. Daarnaast kunt u uw transportwagens bij ons complementeren met diverse schaartafels, dockingunits of opbouwvarianten met legschappen. Zo vindt u bij ons voor ieder logistiek probleem de juiste oplossing.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers