Postkamer inrichting

Wij kunnen uw postkamer inrichting van A tot Z verzorgen. Daag ons uit!

  • Unieke productlijn voor postkamerinrichting: System Posto
  • Maatwerk mogelijk
  • Inclusief 3D-ontwerp van uw postkamer

Alles voor uw postkamer

Als specialist op het gebied van facilitaire logistiek en opbergen heeft WEWO Interior Concepts een breed assortiment aan producten voor uw postkamer. Het is zelfs zo dat wij een unieke productlijn hebben ontwikkeld, speciaal voor postkamerinrichting: System Posto. Deze lijn bestaat uit onder meer sorteerunits, verdeelstations, postzakhouders en werktafels. Uw voordeel? Doordat deze producten uitstekend met elkaar te combineren zijn, kunnen wij voor u een professionele postkamer realiseren die volledig aan uw wensen voldoet. Onze ergonomische meubels zijn indien gewenst ook in hoogte verstelbaar én kunnen worden voorbereid voor eventuele converteer- en couverteermachines. Tot slot wordt de montage en plaatsing van het meubilair altijd gedaan door ons eigen gecertificeerde personeel. Zo kunnen wij de inrichting van uw postkamer van A tot Z verzorgen, denk aan

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Maatwerk postkamer inrichting

Naast ons standaard assortiment levert WEWO Interior Concepts ook maatwerk. De ontwerpers en de vakmensen in onze eigen fabriek gaan graag aan de slag met uw klantspecifieke vraagstuk, met als doel om het meubilair voor uw postkamer volledig aan te laten sluiten op uw eisen. Kleur, materiaalsoort, afmeting, indeling: alles is op uw wensen aan te passen. Zo zorgt het meubilair, naast jarenlang werkplezier, voor een prettige en ergonomisch verantwoorde postkamer.

Meubilair en producten voor uw postkamer

Wij geven u graag een voorproefje van uw mogelijkheden qua meubilair en producten voor uw postkamer.

Postkast of sorteerkast

Om te beginnen levert WEWO Interior Concepts postkasten en sorteerkasten in de meest denkbare modellen. Onze postkasten en sorteerkasten worden stuk voor stuk vervaardigd van hoogwaardige materialen, en zijn daardoor robuust en duurzaam.

Posttafel of sorteertafel

De ideale posttafel of sorteertafel is volledig afgestemd op de wensen van de sorteerders. Met de posttafels van WEWO Interior Concepts is dit mogelijk, zodat iedereen dag in dag uit prettig kan werken.

Postkar

Rugpijn, nekpijn en pijn aan de ledematen: deze klachten kunnen voorkomen worden als medewerkers minder vaak (te zwaar) hoeven te tillen, duwen of trekken tijdens het vervoeren van pakketten en poststukken. Daarom kunt u bij ons terecht voor zowel elektrische als manuele postkarren.

Postzakhouder

Onze open en gesloten postzakhouders zijn perfect voor het verzamelen van al uw interne en externe post.

Posttas

Aanvullend op de postzakhouders vindt u posttassen in ons assortiment, voor het versturen van bijvoorbeeld (vertrouwelijke) documenten.

Download
onze brochure!
Wewo - brochure Wewo - brochure
Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers