Postkar

Voorkom zwaar tillen, duwen en trekken met een postkar van WEWO Interior Concepts.

  • Keuze uit een elektrische postkar en een manuele postkar
  • Volledig op maat te leveren
  • Onafhankelijk advies

Wij maken het vervoeren van post in uw organisatie graag gemakkelijker. Daag ons uit!

Ergonomisch vervoeren van pakketten en poststukken

Rugpijn, nekpijn en pijn aan de ledematen: iets minder dan de helft van alle verzuim in Nederland wordt veroorzaakt door dit soort klachten. Veel van die klachten kunnen voorkomen worden als medewerkers minder vaak (te zwaar) hoeven te tillen, duwen of trekken. Bijvoorbeeld tijdens het vervoeren van pakketten en poststukken. WEWO Interior Concepts helpt u graag bij het in kaart brengen van de benodigde logistieke hulpmiddelen, namelijk een elektrische of een manuele postkar.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Elektrische en manuele postkarren

De grote kracht van WEWO Interior Concepts ligt in het ontwerpen van de juiste interne vervoersmiddelen. We hebben een groot assortiment aan elektrische en manuele postkarren die stuk voor stuk op maat gemaakt kunnen worden. Zo sluit uw kar altijd perfect aan bij de unieke situatie binnen uw organisatie, waardoor uw medewerkers ergonomisch hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Een extra voordeel: al onze postkarren zijn voorzien van streeploze wielen, zodat u niet bang hoeft te zijn voor lelijke strepen op de mooie vloer.

Manuele postkar

Onze manuele postkar is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De kar is perfect voor het vervoeren van (zware) pakketten en poststukken, maar ook voor het sorteren van deze post. Deze postkar kan namelijk worden voorzien van mandjes voor pakketten en bovenin een aantal sorteervakken. Wilt u de wagen volledig op maat laten maken? Dankzij onze eigen ontwerpafdeling én de vakmensen in onze fabriek is een custom made ontwerp zó gerealiseerd.

Elektrische postkar

Ook onze elektrische postkar is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en is ideaal voor het vervoeren van poststukken en (zware) pakketten. De elektrische variant heeft verder de mogelijkheid om er een tafeltje aan vast te maken dat automatisch (dus elektrisch) op hoogte komt of automatisch inklapt. Uiteraard kunt u bij onze elektrische postkarren ook rekening op service en onderhoud.

Postkarren in verschillende uitvoeringen

Zoals u kunt lezen zijn de postkarren van WEWO Interior Concepts beschikbaar in verschillende uitvoeringen en met verschillende features. Uw kar wordt op bestelling gemaakt of kan uit voorraad worden geleverd. Aan u de keuze! Wij hebben namelijk het gehele proces, van ontwerp tot productie, in eigen hand.

Volledige postkamerinrichting

Tip: speciaal voor de postverwerking heeft WEWO Interior Concepts een complete productlijn ontwikkeld voor het inrichten van uw postkamer. U kunt bij ons terecht voor

Doordat al deze producten uitstekend met elkaar te combineren zijn, kunt u op eenvoudige wijze een professionele postkamer realiseren. En dat natuurlijk met onafhankelijk advies door onze specialisten.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers