Postkasten

WEWO Interior Concepts levert postkasten en sorteerkasten in de meest denkbare modellen.

  • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld qua look and feel
  • Onafhankelijk advies
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Professionele post- en sorteerkasten maken uw werk makkelijker. Wij maken graag de juiste voor u.

Uw postkamer inrichten met postkasten en sorteerkasten

Om het sorteren van de post gemakkelijk te maken is een kwalitatieve postkast essentieel. Deze maakt het mogelijk om de werkzaamheden effectief en snel uit te voeren. Toch kan het lastig zijn om een geschikte postkast of sorteerunit te vinden, omdat deze goed moet passen in de postkamer én bij het andere meubilair. De postkasten en sorteerkasten van WEWO Interior Concepts zijn zeer geschikt voor het succesvol inrichten van iedere postkamer. Door ons ruime assortiment aan modellen en uitvoeringen vindt u bij ons gegarandeerd de juiste oplossing. En uiteraard helpen wij u ook graag bij het volledig op maat ontwerpen van postkasten en sorteerkasten. Onze inrichters denken met u mee vanaf het eerste begin en overhandigen daarna een uitstekend design.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Postkasten en sorteerkasten in verschillende modellen

WEWO Interior Concepts levert postkasten en sorteerkasten in de meest denkbare modellen. De kasten kunnen worden uitgerust met een uittrekbaar werkblad en worden geleverd met handige stelpoten. Het aantal kolommen en rijen van de kasten is uiteraard aanpasbaar aan uw specifieke wensen. Bovendien zijn de postvakken zeer gemakkelijk verstelbaar, namelijk door de kunststof geleidingsprofielen die om de twee centimeter te verwisselen zijn. De kunststof legborden aan de voorzijde van de kasten worden standaard voorzien van een naamkaarthouder. Dit is een insteekgleuf waar u een papierstrookje in kunt steken, die u te allen tijden eenvoudig kunt verwisselen. En het laatste grote voordeel? Alles aan onze postkasten en sorteerkasten is demontabel. Aan het einde van de levensduur schroeft u simpelweg alles uit elkaar; niets wordt gelijmd. Zo zijn uw kasten volledig recyclebaar.

Hoogwaardige materialen voor uw postkast of sorteerunit

Onze postkasten en sorteerkasten worden stuk voor stuk vervaardigd van hoogwaardige materialen. De kasten worden opgebouwd uit aluminium profielen en vervolgens voorzien van houten panelen. Indien u dat wenst is hierbij ook duurzaam hout met het FSC-keurmerk mogelijk, zodat u bijdraagt aan een beter milieu. Tot slot worden onze kasten standaard voorzien van een aluminium stootrand, waardoor de kasten ‘hufterproof’ en zeer duurzaam zijn.

Kwalitatief hoogstaande postkasten en sorteerkasten

Uw voordelen bij WEWO Interior Concepts? Die zijn gemakkelijk op te sommen.

  • De kasten zijn volledig demontabel en dus recyclebaar.
  • De kasten worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen.
  • Er zijn verschillende modellen mogelijk.
  • Dankzij onze eigen ontwerpafdeling én de vakmensen in onze eigen fabriek is ook volledig maatwerk mogelijk.

Volledige postkamerinrichting

Tip: speciaal voor de postverwerking heeft WEWO Interior Concepts een complete productlijn ontwikkeld voor postkamer inrichting, denk aan

Doordat onze meubels uitstekend met elkaar te combineren zijn, kunt u op eenvoudige wijze een professionele postkamer realiseren.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers