Posttafels

Met een posttafel of sorteertafel van WEWO Interior Concepts verloopt het sorteren van de post soepel.

  • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld qua look and feel
  • Speciale productlijn voor uw postkamer: System Posto
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Professionele post- en sorteertafels maken het werk van sorteerders gemakkelijker. Daag ons uit!

Uw postkamer inrichten met de juiste posttafel of sorteertafel

Het inrichten van een postkamer is een proces dat niet onderschat moet worden. De posttafels in uw postkamer moeten voor uw medewerkers namelijk handig en ergonomisch opgesteld zijn. De ideale posttafel of sorteertafel is zelfs helemaal afgestemd op de wensen en eigenschappen van de sorteerders. Met de posttafels van WEWO Interior Concepts is dit mogelijk, zodat iedereen dag in dag uit prettig kan werken.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Posttafel: voor het snel en effectief sorteren van post

Om het sorteren van de post gemakkelijk te maken is een kwalitatieve posttafel dus essentieel. Deze maakt het mogelijk om de werkzaamheden effectief en snel uit te voeren. De posttafels en sorteertafels van WEWO Interior Concepts zijn zeer geschikt voor het succesvol inrichten van iedere postkamer. Door ons ruime assortiment aan modellen en uitvoeringen vindt u bij ons zeker een goede oplossing. Wilt u liever maatwerk? Ook dat is mogelijk. Wij helpen u graag bij het volledig op maat ontwerpen van de ideale posttafel of sorteertafel.

Verschillende modellen posttafels en sorteertafels

Bij WEWO Interior Concepts denken we vanaf het begin met u mee en kijken we welke posttafel het meest geschikt is. Ons assortiment bestaat uit verschillende modellen die aangepast kunnen worden op elke ruimte. Of het nu gaat om hoektafels, standaard posttafels (als bureau) of verstelbare sorteertafels: wij kunnen het leveren. De tafels zijn beschikbaar in diverse hoogtes en kunnen al dan niet geleverd worden met diverse toevoegingen, zoals legborden, kastdeuren en afsluitbare lades. Wordt uw postkamer door verschillende medewerkers bemand? Dan raden wij u aan om voor posttafels te kiezen die elektrisch verstelbaar zijn, zodat de hoogte gemakkelijk aangepast kan worden.

Kwalitatief hoogstaande posttafels en sorteertafels

Onze posttafels en sorteertafels worden stuk voor stuk vervaardigd van hoogwaardige materialen. Zo is bijvoorbeeld duurzaam hout met het FSC-keurmerk mogelijk, zodat u bijdraagt aan een beter milieu. Maar ook de andere voordelen van WEWO Interior Concepts zijn gemakkelijk op te sommen.

De tafels zijn op maat te maken, en dus volledig af te stemmen op de wensen en eigenschappen van de sorteerders.
U vindt bij ons een ruim assortiment aan modellen en uitvoeringen. Ook elektrisch verstelbare tafels zijn mogelijk.
U heeft de keuze uit verschillende toevoegingen, denk aan legborden en lades.

Volledige postkamerinrichting

Tip: WEWO Interior Concepts heeft een complete productlijn ontwikkeld voor uw postkamer. Naast post- en sorteertafels kunnen wij u ook helpen met

Uiteraard zijn al deze producten samen te combineren tot een professionele postkamer, waar werkzaamheden snel en effectief in uitgevoerd kunnen worden.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers