Postzakhouder

Verwerkt uw organisatie dagelijks veel post? WEWO Interior Concepts ontzorgt u graag met postzakhouders in verschillende modellen.

  • Zowel open als gesloten postzakhouders
  • Veel mogelijk qua look & feel
  • Onderdeel van  onze speciale productlijn voor uw postkamer: System Posto

Perfect voor het verzamelen van al uw interne en externe post. Ontdek het zelf!

Postzakhouder voor interne en externe post

Postzakhouders kunt u op verschillende plekken in uw pand plaatsen. Natuurlijk is uw postkamer een logische optie, maar de houders zijn ook op andere locaties in het pand te plaatsen. Zo kunnen medewerkers op verschillende locaties hun interne en externe post inleveren. WEWO Interior Concepts biedt u twee verschillende postzakhouders aan: een gesloten en een open variant.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Gesloten postzakhouder

Onze gesloten postzakhouder is perfect wanneer u deze in de overige lijn van uw meubilair wilt integreren. De gesloten postzakhouder wordt vervaardigd met een frame van  geanodiseerd aluminium en wordt afgewerkt met houten plaatmateriaal. Het standaard decor van dit plaatmateriaal is Ahorn, maar op aanvraag zijn ook andere decors leverbaar. Een ander voordeel van onze gesloten variant is dat de post er niet uitgepakt kan worden. U heeft een sleutel nodig om het cilinderslot op de klapdeur van de postzakhouder te openen. Ook wordt het deksel voorzien van een gasveer/uitslaand scharnier, tegen onbevoegd openen. Dit maakt de gesloten postzakhouder een zeer veilige optie. De houder is verder geschikt voor één of twee postzakken, bijvoorbeeld voor interne en externe post of voor binnen- en buitenlandse post. Aan de hand van uw keuze wordt het deksel voorzien van één of twee inwerpgleuven. Tot slot kunt u aan de bovenzijde van de houder eventueel nog infoborden ophangen, bijvoorbeeld met informatie over hoe te frankeren.

Open postzakhouder

Bij onze open postzakhouders zijn diverse afmetingen mogelijk. Ook kiest u zelf voor hoeveel postzakken de houder geschikt moet zijn: één, twee of drie. De open postzakhouders van WEWO Interior Concepts worden vervaardigd van plaatstaal, dat gepoedercoat kan worden. De houder is standaard voorzien van vier geremde zwenkwielen.

Volledige postkamerinrichting

Onze tip: kijk ook eens naar onze andere producten voor het inrichten van een professionele postkamer. In onze productlijn voor postkamer inrichting vindt u onder meer

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers