Basisschool inrichting

Hulp nodig bij het inrichten van uw basisschool? Daag ons uit!

  • Veel mogelijkheden, onder meer qua look and feel
  • Maatwerk mogelijk
  • Onafhankelijk advies en 25 jaar ervaring

Meubilair basisschool

De basisschool is een tweede thuis waar kinderen veel tijd doorbrengen. Het meubilair in uw basisschool moet daarom ook een veilig en vertrouwd gevoel geven. Het schoolmeubilair dat WEWO Interior Concepts voor basisscholen ontwikkelt, creëert een veilige omgeving waar een kind alle ruimte krijgt zich te ontwikkelen. U kunt bij ons onder meer terecht voor maatwerk tafels en maatwerk kasten. Oftewel: wij leveren u een grote variatie functioneel en sterk basisschoolschool meubilair.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Inrichting basisschool

Al jaren is de onderwijsbranche één van de specialisaties van WEWO Interior Concepts. Niet voor niets hebben onze gedreven professionals al vele basisscholen mogen inrichten. Bij ons kunt u dan ook terugvallen op uitgebreide kennis, ervaring en expertise met betrekking tot het inrichten van basisscholen. Ook uw basisschool voorzien wij graag van het juiste meubilair, namelijk

Maatwerk inrichting basisschool

Naast ons standaard assortiment levert WEWO Interior Concepts ook maatwerk. Wij hebben een eigen interne ontwerpafdeling onder leiding van vakkundige designers. Hier maken we ontwerpen en impressies en komen uw ideeën tot leven. Vervolgens gaan de vakmensen in onze eigen fabriek aan de slag gaan met uw klantspecifieke vraagstuk. Het resultaat: basisschool meubilair dat volledig aansluit op uw eisen. Kleur, materiaalsoort, afmeting, indeling: op al deze gebieden is er zeer veel mogelijk. Ons maatwerk zorgt voor een functioneel en kwalitatief hoogstaand interieur voor uw basisschool.

Interieur voor uw basisschool

Als geen ander weten wij dat het gebruik van de juiste materialen voor uw interieur van essentieel belang is. Het interieur van uw basisschool wordt immers dag in dag uit zeer intensief gebruikt. Dat betekent dat al uw meubels tegen een stootje moeten kunnen. Bij WEWO Interior Concepts is dat geen enkel probleem. Wij denken graag mee over de juiste materialen, zodat uw interieur robuust, duurzaam en gebruiksvriendelijk is. Zelfs na jaren intensief gebruik zijn onze meubels nog kwalitatief in orde.

Hulp nodig bij het inrichten van uw basisschool?

WEWO Interior Concepts heeft een ruim assortiment aan producten voor het inrichten van uw basisschool. Van standaard producten tot maatwerk. Daag ons uit, maak uw wensen kenbaar en plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

Download
onze brochure!
Wewo - brochure Wewo - brochure
Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers