Onderwijsinrichting

Wilt u uw schoolpand van A tot Z ingericht hebben? Daag ons uit!

  • Veel mogelijkheden, onder meer qua look and feel
  • Maatwerk mogelijk
  • Onafhankelijk advies en 25 jaar ervaring

Interieur voor onderwijs

Het interieur voor primair onderwijs, middelbaar onderwijs, universiteiten en andere onderwijsinstellingen moet ook na vele jaren intensief gebruik functioneel en kwalitatief in orde te zijn. En dat terwijl dit interieur dagelijks door vele honderden leerlingen gebruikt wordt. Naast aandacht voor de robuuste kwaliteit is het ook zeker van belang om uw schoolpand met de beste sfeer in te richten. Een inspirerende en fraaie inrichting stimuleert uw leerlingen of studenten tot betere leerprestaties. Net als de robuuste kwaliteit vraagt ook dit om vakwerk door een echte specialist: WEWO Interior Concepts. Wij weten als geen ander dat de investering van het interieur vaak eenmalig is en dat de keuze van de producten en materialen daarom veel aandacht verdient. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment op het gebied van meubilair ten behoeve van de inrichting van basisscholen, middelbare scholen en hoger onderwijs.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Meubilair voor onderwijs

WEWO Interior Concepts biedt u verschillende productgroepen in verschillende materialen en combinaties. Wij staan uiteraard bekend om onze school lockers, voorzien van een sluitsysteem naar keuze. Daarbij is alles mogelijk, denk aan metalen lockers, volkern lockers of houten lockers. Maar ook: houten lockers met volkern deuren of metalen lockers met mooie houten deuren ervoor.  Verder leveren wij aan uw onderwijsorganisatie graag allerhande schoolmeubilair, denk aan maatwerk tafels en maatwerk kasten. Bij deze meubels zijn een paar zaken van essentieel belang, namelijk slijtvastheid, duurzaamheid en ‘hufterproofheid’. In een onderwijsomgeving moeten meubels robuust en duurzaam zijn, om zo een lange levensduur te garanderen.

Onderwijsinrichting door WEWO Interior Concepts

De voordelen van onderwijsinrichting door WEWO Interior Concepts zijn gemakkelijk op te sommen. Ten eerste zijn wij dankzij onze jarenlange ervaring een perfecte sparringpartner en adviseur. Van het eerste advies tot het ontwerp en de realisatie gebeurt bij ons in eigen huis. Kortom: bij ons vindt u een grote diversiteit aan producten, maar ook veel kennis over die producten. Niet voor niets hebben wij in de afgelopen 25 jaar al vele scholengemeenschappen voorzien van onderwijsmeubilair. Maar uw belangrijkste voordeel is dat u bij ons alles onder één dak vindt. U heeft geen aparte leverancier nodig voor uw locker sloten, onderhoud of service. Wij leveren u een totaalconcept, dus: lockers inclusief uw gewenste sluitsysteem, die door onze medewerkers vakkundig gemonteerd én onderhouden worden. Zo heeft u nergens meer omkijken naar. Wel zo gemakkelijk.

Download
onze brochure!
Wewo - brochure Wewo - brochure
Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers