Schoolinrichting

Hulp nodig bij het inrichten van uw school? Daag ons uit!

  • Veel mogelijkheden, onder meer qua look and feel
  • Maatwerk mogelijk
  • Onafhankelijk advies en 25 jaar ervaring

Inrichting school

Wilt u een nieuwe inrichting voor uw school? Dan bent u bij WEWO Interior Concepts aan het juiste adres. Door ons jarenlange ervaring in het onderwijs én door ons team van gedreven professionals kunnen wij uw schoolinrichting tot in de puntjes verzorgen. Wij voorzien uw schoolpand graag van de juiste meubels, denk aan schoolkluisjes en ander schoolmeubilair zoals kasten en tafels. Het resultaat? Een leeromgeving waarin zowel leerlingen als docenten en bezoekers zich thuis voelen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Inrichten van scholen

Al jaren is de onderwijsbranche één van de specialisaties van WEWO Interior Concepts. Door de jaren heen hebben wij dan ook een uitgebreide kennis, ervaring en expertise opgebouwd met betrekking tot het inrichten van scholen. Wij maken daarbij geen onderscheid tussen basisscholen, middelbare scholen of andere onderwijsinstellingen, maar zijn al ruim 25 jaar van alle markten thuis. Tip: bekijk eens onze referenties om enkele projecten op het gebied van schoolinrichting met eigen ogen te bekijken.

Maatwerk school interieur

Projectadvisering, ontwerp, productie, levering, montage én serviceonderhoud: bij ons vindt u alles onder één dak. Van een enkele maatwerktafel tot een wand volledig voorzien van lockers: wij zijn u graag van dienst. Uiteraard is hierbij ook de mogelijkheid tot een maatwerk school interieur aanwezig. Hiervoor hebben we een eigen ontwerpafdeling én een eigen fabriek, zodat wij iedere unieke opdracht kunnen produceren. Kortom: van het eerste advies tot het ontwerp en de realisatie gebeurt bij ons in eigen huis.

Interieur voor onderwijs

Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met de specifieke eisen die aan een school interieur worden gesteld. Dit interieur wordt namelijk intensief gebruikt - intensiever dan bijvoorbeeld het meubilair in een kantoorpand. Toch moet ook schoolinrichting na vele jaren nog functioneel en kwalitatief in orde te zijn. Daarom besteedt WEWO Interior Concepts altijd extra aandacht aan de robuuste kwaliteit en de juiste materiaalkeuze.

Schoollockers

Nog een belangrijk voordeel is dat wij u als één van de weinige leveranciers in Nederland zowel uw schoollockers als uw lockersluitsystemen kunnen leveren. Wij leveren u dus een totaalconcept. Onze schoolkluisjes worden uiteraard ook gemonteerd én onderhouden door onze vakkundige medewerkers. Qua look and feel heeft u voor uw lockers bovendien een ruime keuze. Klinken metalen lockers, volkern lockers of houten lockers u bijvoorbeeld goed in de oren? Of kiest u liever voor houten kluisjes met volkern deuren of metalen kluisjes met houten deuren? Wat u ook wenst qua kleur, materiaal, afmeting en uitvoering: bij WEWO Interior Concepts is het mogelijk.

Hulp nodig bij schoolinrichting?

Zoals u inmiddels heeft ondervonden heeft WEWO Interior Concepts als specialist in schoolinrichting een ruim assortiment aan producten voor het inrichten van uw basisschool, middelbare school, universiteit of andere onderwijsinstelling. Daag ons uit, maak uw wensen kenbaar en plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

Download
onze brochure!
Wewo - brochure Wewo - brochure
Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers