Schoollockers

WEWO Interior Concepts levert schoolkluisjes, bij ons ook wel bekend als schoollockers, op maat.

  • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld qua look and feel, indeling en sluitsysteem
  • Onafhankelijk advies
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Wij maken graag de perfecte kluisjes voor uw school. Daag ons uit!

Iedere leerling een eigen school locker

Laptop, tablet, boeken, sportkleding voor de gymles, een broodtrommel… U weet vast wel hoeveel spullen uw leerlingen iedere dag heen en weer slepen. Het is soms ondoenlijk en vaker zelfs onnodig om elke dag alle persoonlijke spullen overal mee naartoe te nemen. Een school locker is een persoonlijk, afsluitbaar kluisje waarin spullen die even niet nodig zijn veilig opgeborgen kunnen worden.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Schoollockers

WEWO Interior Concepts biedt u op het gebied van schoollockers een zeer belangrijk voordeel. Wij zijn namelijk één van de weinige leveranciers in Nederland die zowel school lockers als locker sluitsystemen kunnen leveren én onderhouden. Bij ons vindt u dus een totaalconcept. Wel zo praktisch! Onze lockers worden uiteraard ook voor u gemonteerd. En voor service en onderhoud kunt u altijd contact opnemen met onze vakkundige medewerkers.

Kluisjes voor uw school

Qua look and feel heeft u voor de kluisjes voor uw school bij WEWO Interior Concepts een ruime keuze. Want dat een schoolkluisje een praktisch opbergsysteem is, betekent niet dat dit meubel geen stijl mag hebben. Wij zorgen er graag voor dat uw kluisjes qua materiaal, design en kleur goed in hun omgeving passen. Let bij uw materiaalkeuze vooral op slijtvastheid, duurzaamheid en het onderhoudsgemak. Dat is wel nodig, gezien de intensiteit van het gebruik door uw leerlingen. Bekijk bijvoorbeeld alvast onze

Uiteraard zijn de verschillende materialen ook goed met elkaar te combineren. Kies bijvoorbeeld voor houten lockers met volkern deuren of voor metalen lockers met houten deuren.

Kies de juiste indeling voor uw school lockers

Bij het ontwerp van uw schoolkluisjes houden onze eigen ontwerpers natuurlijk ook rekening met de indeling. In deze indeling kan bijvoorbeeld rekening worden gehouden met een vak voor een laptop, tablet en/of docking station en daarnaast een opbergruimte voor boeken. Maar ook met verlichting, extra legplanken of zelfs een stopcontact.

Sluitsysteem voor uw school lockers

Om ervoor te zorgen dat uw leerlingen hun persoonlijke eigendommen veilig kunnen opbergen, is naast een goede locker ook het juiste locker sluitsysteem een must. Daarbij is zeer veel mogelijk:

  • een pincodeslot;
  • een slot dat opent met een app;
  • of een slot voorzien van RFID, zodat deze geopend kan worden met de schoolpas.

Ook het beheren van sluitsystemen met software is steeds vaker een vereiste. Dankzij onze deskundige specialisten kunnen wij zowel de hardware als software-installaties uitvoeren en onderhouden. Kortom: kiest u ervoor om uw schoolkluisjes bij WEWO Interior Concepts te kopen, dan heeft u nergens omkijken naar.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers