Schoolmeubilair

  • Veel mogelijkheden, onder meer qua look and feel
  • Maatwerk tafels en maatwerk kasten
  • Onafhankelijk advies en 25 jaar ervaring

Wilt u uw schoolpand inrichten met de juiste maatwerk tafels en kasten? Daag ons uit!

Maatwerk schoolmeubilair

WEWO Interior Concepts heeft voor scholen een ruim assortiment meubilair in verschillende materialen en combinaties. Wij staan uiteraard bekend om onze schoollockers, voorzien van een sluitsysteem naar keuze. Maar wij leveren ook graag allerhande schoolmeubilair, namelijk maatwerk kasten en tafels. Bij deze meubels zijn slijtvastheid, duurzaamheid en ‘hufterproofheid’ van essentieel belang. Immers: om een lange levensduur te kunnen garanderen moet uw maatwerk schoolmeubilair robuust zijn.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Maatwerk kasten

Kasten zijn een onmisbaar onderdeel van uw schoolinrichting. Daarom biedt WEWO Interior Concepts een zeer uitgebreid aanbod aan maatwerk kasten. Van dossierkasten en archiefkasten tot schuifdeurkasten, van lockers tot garderobekasten. Voor het opbergen van boeken en papieren, maar ook voor het opbergen van jassen en kleding. En omdat wij al deze producten in onze eigen fabriek fabriceren, kunt u het bijna zo gek niet verzinnen of het is mogelijk. Onze ontwerpers denken bovendien graag na over hoe de kasten qua design en kleur het beste bij de uitstraling van uw schoolpand passen. Gelukkig zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Enkele materiaalsoorten waar wij mee werken zijn:

Advies voor uw maatwerk kasten

WEWO Interior Concepts denkt graag met u mee over de spullen die uw leerlingen en docenten moeten kunnen opbergen. Wat betekent dit voor het volume, de maatvoering en de indeling van uw kasten? Naast ons basisassortiment adviseren en inspireren we u graag via onze afdeling concepting. Deze afdeling bestaat onder meer uit interieurontwerpers en meubelmakers. Zij denken met u mee over een complete schoolinrichting op basis van uw persoonlijke wensen en ideeën. Zo krijgt u een advies op maat.

Maatwerk tafels

Ook kunt u bij ons terecht voor maatwerk tafels. Ons assortiment bestaat uit verschillende modellen die aangepast kunnen worden op elke ruimte. Of het nu gaat om hoektafels, standaard tafels (als bureau) of verstelbare tafels: WEWO Interior Concepts kan het leveren. De tafels zijn beschikbaar in diverse hoogtes en kunnen al dan niet geleverd worden met diverse toevoegingen. Denk hierbij voorbeeld aan afsluitbare lades. Ook kunt u kiezen voor tafels die elektrisch verstelbaar zijn, zodat de hoogte gemakkelijk aangepast kan worden.

Op zoek naar maatwerk schoolmeubilair?

Als specialist in maatwerk schoolmeubilair heeft WEWO Interior Concepts dus een ruim assortiment aan producten voor het inrichten van uw basisschool, middelbare school, universiteit of andere onderwijsinstelling. Nieuwsgierig geworden? Tip: bekijk eens onze referenties om enkele projecten op het gebied van schoolinrichting met eigen ogen te bekijken.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers