Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.

Hulp nodig bij de inrichting van uw pand? Daag ons uit!

  • Onafhankelijk advies en 25 jaar ervaring
  • Oog voor kwaliteit, esthetiek en ergonomie
  • Specialist in maatwerk
Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Inrichting voor recreatie

Onder ‘recreatie’ scharen wij bij WEWO Interior Concepts verschillende onderwerpen. Denk aan hotels, zwembaden, spa & wellness en sportscholen. Wij kunnen u dan ook helpen met het inrichten van:

 Inrichting van uw hotel

Wanneer uw gasten zich hebben verheugd op hun verblijf in uw hotel, is het belangrijk om uw gasten meer te geven dan ze verwachten. Dat betekent onder meer dat het meubilair piekfijn in orde moet zijn. Dát is waar WEWO Interior Concepts graag met u over meedenkt. De totaalinrichting van hotels en is namelijk wat wij graag én goed doen. Laat u verrassen door de unieke mogelijkheden. Van kasten op de hotelkamers tot de ontvangstbalie. Van de lockers bij het zwembad tot de inrichting van de bar of lobby. U kunt het bijna zo gek niet bedenken of u kunt ervoor bij ons terecht. En natuurlijk denk wij voor al uw meubels mee over de duurzaamheid, de uitstraling en het gebruiksgemak.

Inrichting van uw sportschool

WEWO Interior Concepts richt verder graag uw (nieuwe) sportschool in. Ook kunnen wij uw fitnesscentrum (her)inrichten op een manier die perfect bij uw organisatie past. Van lockers in de kleedkamer tot opbergkasten, van een balie tot de garderobe: wij leveren een totaaloplossing voor uw sportschoolinrichting, waarbij maatwerk centraal staat. Bij al deze meubels zijn twee dingen van essentieel belang, namelijk slijtvastheid en gebruiksgemak. In uw sportschool moeten de meubels namelijk robuust en duurzaam zijn, om zo een lange levensduur te garanderen. En naast aandacht voor de robuuste kwaliteit is de juiste uitstraling ook van belang, zodat sporters zich thuis voelen. Onze eigen ontwerpafdeling denkt hierover graag met u mee.

Inrichting van uw zwembad, spa en/of wellness

En wat dacht u van de inrichting van uw zwembad, spa en/of wellness? Ook hiervoor kunt u bij WEWO Interior Concepts terecht. Onze specialisten houden rekening met zaken als duurzaamheid, vochtbestendigheid en onderhoudsgemak. En als totaalleverancier voor uw interieur vindt u bij veel mogelijkheden. Goed om nu al te weten: wij adviseren u (voor onder meer uw lockers) ook deskundig over cashless payment

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Download
onze brochure!
Wewo - brochure Wewo - brochure

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers