Hotelinrichting

  • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld qua look and feel
  • Onafhankelijk advies
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Wilt u uw hotel van A tot Z ingericht hebben? Daag ons uit!

Inrichting van uw hotel

Bent u op zoek naar inbouwkasten voor uw kamers, meubels voor in de lobby of een ontvangstbalie? Bij WEWO Interior Concepts bent u aan het juiste adres voor de inrichting van uw gehele hotel. Uw voordeel? Doordat al onze producten uitstekend met elkaar te combineren zijn, kunnen wij uw hotel inrichten dat deze volledig aan uw wensen voldoet. En daarbij wordt door ons geen kamer overgeslagen.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Goede hotel inrichting

Een goede hotel inrichting is zeer belangrijk. Het meubilair moet piekfijn in orde zijn, om uw gasten de juiste beleving te geven. Dát is waar WEWO Interior Concepts graag met u over meedenkt. De totaalinrichting van hotels is namelijk wat wij graag én goed doen. Laat u verrassen door de unieke mogelijkheden. Van kasten op de hotelkamers tot de ontvangstbalie. Van de lockers bij het zwembad tot de inrichting van de bar of lobby. U kunt het bijna zo gek niet bedenken of u kunt ervoor bij ons terecht. En natuurlijk denk wij voor al uw meubels mee over de duurzaamheid, de juiste uitstraling en het gebruiksgemak.

Projectinrichting hotel

Laat u uw (nieuwe) hotel inrichten door een projectinrichter, een architect of een interieurarchitect? Dan is het goed om te weten dat wij graag met deze partij(en) samenwerken. WEWO Interior Concepts biedt voor deze partijen zelfs een groot voordeel: onze mogelijkheden op het gebied van maatwerk. Omdat we alles in eigen huis hebben én omdat we over een eigen fabriek beschikken kunnen we vrijwel alles maken. Dit betekent dat er eigenlijk geen grenzen zijn aan de creativiteit van uw projectinrichter of (interieur)architect. Ook hebben wij iets belangrijks gemeen met deze partijen, namelijk een passie voor goede materialen, hoogwaardige afwerking en fijne details. Al deze zaken zijn voor uw hotel, en met name uw hotelgasten, van essentieel belang. En tot slot zijn wij dankzij onze jarenlange ervaring een goede sparringpartner, zodat wij uw projectinrichter of (interieur)architect kunnen adviseren over onder meer materialen en aanpak.

Maatwerk hotelinrichting

Naast ons standaard assortiment levert WEWO Interior Concepts zoals gezegd ook maatwerk. Wij hebben een eigen interne ontwerpafdeling onder leiding van vakkundige designers. Hier maken we ontwerpen en impressies en komen uw ideeën tot leven. Vervolgens gaan de vakmensen in onze eigen fabriek aan de slag gaan met uw klantspecifieke vraagstuk. Het resultaat: een hotel interieur dat perfect bij u past.

Uw mogelijkheden bij WEWO Interior Concepts

Hieronder ziet u een kleine greep uit uw mogelijkheden op het gebied van hotel interieur bij WEWO Interior Concepts.

Opbergkasten of inbouwkasten

Opbergkasten en inbouwkasten zijn bij het inrichten van uw hotelkamers onmisbaar. Met deze kasten geeft u gasten voldoende ruimte om spullen op te bergen. WEWO Interior Concepts biedt u een zeer uitgebreid aanbod aan (inbouw)kasten, waaronder garderobekasten.

Ontvangstbalie

De ontvangstbalie is hét visitekaartje van uw organisatie. Het is het eerste wat uw gasten zien als zij uw hotel binnen komen. WEWO Interior Concepts is sterk in het vervaardigen van unieke balies. Of het nu een kleine ontvangstbalie van slechts één meter breed is of een volledige receptie waar uw gasten op een professionele manier worden ontvangen.

Lockers

Lockers zijn voor uw hotel een geweldige toevoeging. Gasten die tijdelijk hun bagage bij u willen stallen kunnen dankzij lockers namelijk veilig en vertrouw hun spullen achter laten. Goed om te weten: wij kunnen ook zeer grote lockers maken, geschikt voor rolkoffers.

Hotelbar of lobby

WEWO Interior Concepts denkt ook graag met u mee over de juiste inrichting van uw hotelbar of lobby. Wij leveren u écht een totaalconcept, van de meubels tot kasten, tafels en apparatuur - zoals een koelkast, magnetron, vaatwasser en zelfs een Quooker.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers