Kleedkamer inrichting

Wij maken graag de perfecte kluisjes voor in uw kleedkamer. Daag ons uit!

WEWO Interior Concepts kan uw kleedkamer op maat voor u inrichten. Van kleedkamerlockers tot een kleedkamerbank (of meerdere).

  • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld qua look and feel
  • Onafhankelijk advies
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Maatwerk kleedkamerinrichting

Uiteraard is geen kleedkamer hetzelfde, maar toch hebben alle kleedkamers gemeenschappelijke kenmerken. De inrichting moet van hoge kwaliteit, duurzaam, gebruiksvriendelijk, onderhoudsvriendelijk en geschikt voor diverse leeftijdsgroepen zijn. Ook het design en de uitstraling van uw kleedkamerinrichting is van belang. Dit wordt tijdens een eerste kennismaking dan ook uitvoerig met u besproken. Zo zorgt WEWO Interior Concepts ervoor dat kleedkamerinrichting qua look and feel helemaal naar uw wens is.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

kleedkamerinrichting

Mogelijkheden in kleedkamerinrichting: lockers

Sportschool, sportvereniging of (grote) organisatie: WEWO Interior Concepts bedient verschillende soorten klanten in kleedkamerinrichting. Voor deze klanten leveren wij voornamelijk kleedkamer lockers. Hierbij zijn verschillende formaten mogelijk, afhankelijk van waar de lockers voor gebruikt worden. En omdat wij over een eigen ontwerpafdeling én een eigen fabriek beschikken, is daarbij qua indeling vrijwel alles mogelijk. Wat dacht u van een apart vak voor een laptop, tablet en/of docking station? Of verlichting, extra legplanken of zelfs een stopcontact? Bij WEWO Interior Concepts behoort het allemaal tot de mogelijkheden.

Totaalleverancier voor kleedkamerlockers

Wat WEWO Interior Concepts op het gebied van lockers een unieke speler op de markt maakt, is het feit dat wij een totaalleverancier zijn. Wij leveren niet alleen de lockers, maar ook de locker sluitsystemen. Zo wordt u totaal ontzorgd en kunt u de gebruikers de veiligheid van hun persoonlijke eigendommen garanderen. U heeft u bij ons veel mogelijkheden, denk aan:

Eén van onze specialisten kijkt samen met u naar de voor u beste mogelijkheid. Uiteraard is dit ook afhankelijk van uw budget.

Kleedkamerbank

U wilt naast lockers ook graag kleedkamerbanken in uw kleedkamer, zodat bezoekers zich gemakkelijk kunnen omkleden? Ook voor een kleedkamerbank (of meerdere, natuurlijk) bent u bij WEWO Interior Concepts aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit kwalitatief hoogwaardige kleedkamerbanken, die wij indien gewenst volledig op maat kunnen maken. Uiteraard kunnen wij ook meedenken over de plaatsing van uw banken, om zo voldoende loopruimte en zitruimte te creëren.

Hulp bij het inrichten van uw kleedkamer

Zoals u inmiddels heeft kunnen lezen is WEWO Interior Concepts uw ideale partner voor kleedkamerinrichting. Heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw kleedkamer? Daag ons uit, maak uw wensen kenbaar en plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

Download
onze brochure!
Wewo - brochure Wewo - brochure
Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers