Kleedkamer lockers

WEWO Interior Concepts levert kleedkamer lockers op maat. Lockers in verschillende formaten, afhankelijk van waar de lockers voor gebruikt worden.

  • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld qua look and feel, indeling en sluitsysteem
  • Onafhankelijk advies
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Wij maken graag de perfecte kluisjes voor in uw kleedkamer. Daag ons uit!

Kleedkamer lockers

Maatwerk kleedkamer lockers

Kleedkamer lockers op maat: dat is waar WEWO Interior Concepts u in kan ontzorgen. Of u nu een sportschool of sportvereniging bent, of een (grote) organisatie die medewerkers het gemak van een persoonlijke locker wil bieden.

Wij leveren lockers in verschillende formaten, afhankelijk van waar de lockers voor gebruikt worden. Het opbergen van kleding of schoenen bijvoorbeeld, of het opbergen van kostbare persoonlijke eigendommen. Uiteraard is daarbij qua indeling van een kleedkamer locker van alles mogelijk. Wat dacht u van een apart vak voor een laptop, tablet en/of docking station? Of verlichting, extra legplanken of zelfs een stopcontact? Bij WEWO Interior Concepts behoort het allemaal tot de mogelijkheden.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Een goed locker sluitsysteem

Daarnaast hechten wij natuurlijk veel waarde aan het onderwerp veiligheid. Gebruikers van uw lockers moeten met een gerust hart spullen in hun locker achter kunnen laten. Of zij nu een uurtje gaan sporten of hun spullen een hele dag in de locker moeten laten liggen. Een goed locker sluitsysteem is dan ook essentieel. En ook hierbij heeft u bij ons veel mogelijkheden, denk aan:

Eén van onze specialisten kijkt samen met u naar de voor u beste mogelijkheid. Uiteraard is dit ook afhankelijk van uw budget.

Materiaal van uw kleedkamer lockers

Ook het materiaal van uw kleedkamer lockers is van belang. WEWO Interior Concepts adviseert u graag over zaken als vochtbestendigheid, slijtvastheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak. Voor al uw wensen hebben wij een materiaalsoort in ons assortiment. Bekijk bijvoorbeeld alvast onze

kleedkamer kluisjes: mogelijkheden qua look and feel

Tijdens uw afspraak met één van onze specialisten wordt ook het design van uw kleedkamer kluisjes uitvoerig besproken. Zo zorgt WEWO Interior Concepts ervoor dat de kluisjes straks qua look and feel helemaal naar uw wens zijn. En omdat wij een eigen ontwerpafdeling én een eigen fabriek hebben, is het onwaarschijnlijk dat u van ons te horen krijgt dat uw wensen niet mogelijk zijn. Niet voor niets hebben wij onze sporen verdiend in het meubelvak.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers