Spa & Welness inrichting

Wij helpen u graag met het professioneel inrichten van uw spa of wellness. Daag ons uit!

Of het nu gaat om de lockers in de kleedkamer of de ontvangstbalie: WEWO Interior Concepts brengt de gewenste sfeer in de diverse ruimtes van uw spa of wellness.

  • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld qua look and feel
  • Onafhankelijk advies
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Spa & wellness inrichting door WEWO Interior Concepts

In een spa of wellness is het van essentieel belang dat mensen zich kunnen opladen en ontspannen. Daarom ontwerpt WEWO Interior Concepts deze interieurs met aandacht voor een positieve beleving en het welzijn van klanten en personeel. Maar dat niet alleen. Een dagje spa of wellness is voor veel mensen een luxe. En daar moet uw uitstraling aan bijdragen. Wij zorgen ervoor dat het interieur een professionele indruk geeft en dat het perfect aansluit bij uw huisstijl. Of het nu gaat om de lockers die uw gasten in de kleedkamer gebruiken of de ontvangstbalie bij binnenkomst: ons meubilair brengt de gewenste sfeer in de diverse ruimtes.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Spa & wellness inrichting

Uw mogelijkheden bij WEWO Interior Concepts

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten meubilair. Graag geven wij hieronder een voorproefje.

Opbergkasten

U gebruikt onze opbergkasten bijvoorbeeld op kantoor.

Ontvangstbalie

De ontvangstbalie is het eerste wat mensen zien als zij bij uw spa of wellness komen. Voor de eerste indruk is het dan ook van belang dat deze balie representatief is en de juiste uitstraling heeft. En laat dat maar aan WEWO Interior Concepts over.

Lockers

Lockers zijn persoonlijke, afsluitbaar kluisjes voor in uw kleedkamer(s) waarin uw gasten bijvoorbeeld hun kleding en waardevolle spullen kunnen opbergen. Wij leveren lockers in verschillende formaten, waarbij er qua indeling ook van alles mogelijk is. Voor deze kluisjes bieden wij u ook verschillende moderne mogelijkheden op het gebied van sluitsystemen. RFID bijvoorbeeld, waarbij uw gasten hun kluisje openen met een RFID-bandje. Wat daar handig aan is? Dit kan hetzelfde bandje zijn als waarmee zij in uw restaurant betalen (cashless payment).

Kleedkamerbanken

Ook voor (op maat gemaakte) kleedkamerbanken voor in uw kleedkamer bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen gasten die slecht te been zijn zich gemakkelijker omkleden.

Hulp bij het inrichten van uw spa of wellness

Bent u benieuwd wat wij voor uw spa of wellness inrichting kunnen betekenen? Daag ons uit, maak uw wensen kenbaar en plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

Download
onze brochure!
Wewo - brochure Wewo - brochure
Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers