Sportschool inrichting

Wij richten uw sportschool graag van voor tot achter in. Daag ons uit!

WEWO Interior Concepts kan uw sportschool op maat voor u inrichten. Van A tot Z: van de ontvangstbalie tot de kleedkamer en pantry.

  • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld qua look and feel
  • Onafhankelijk advies
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Inrichting van uw sportschool

WEWO Interior Concepts richt graag uw (nieuwe) sportschool in. Ook kunnen wij uw fitnesscentrum, club of studio (her)inrichten op een manier die perfect bij uw organisatie past. Van lockers in de kleedkamer tot opbergkasten, van een balie tot de garderobe: wij leveren een totaaloplossing voor uw sportschoolinrichting, waarbij maatwerk centraal staat. Bij al deze meubels zijn twee dingen van essentieel belang, namelijk slijtvastheid en gebruiksgemak. In uw sportschool moeten de meubels namelijk robuust en duurzaam zijn, om zo een lange levensduur te garanderen. En naast aandacht voor de robuuste kwaliteit is de juiste uitstraling ook van belang, zodat sporters zich thuis voelen. Onze eigen ontwerpafdeling denkt hierover graag met u mee.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Sportschoolinrichting

Sportschoolinrichting voor Rocycle

Voor uw sportschoolinrichting zijn de mogelijkheden qua look and feel vrijwel eindeloos. Kleur, materiaal, formaat, indeling, uitstraling: over al deze zaken wordt door WEWO Interior Concepts perfect nagedacht. En uiteraard worden al deze zaken ook met u besproken, zodat uw sportschoolinrichting aansluit bij uw wensen. Benieuwd hoe dat er in de praktijk uitziet? Bekijk dan eens onze mooie referentie Rocylce, waar wij de lockers voor mochten ontwerpen en leveren. Kluisjes geleverd in huisstijl: strak, modern en spierwit.

Maatwerk sportschoolinrichting

Naast ons standaard assortiment levert WEWO Interior Concepts veel maatwerk. Wij hebben daarvoor een eigen interne ontwerpafdeling onder leiding van vakkundige designers. Zij maken unieke ontwerpen en impressies en laten uw ideeën tot leven komen.

Vervolgens gaan onze vakmensen in onze eigen fabriek aan de slag gaan met het realiseren van uw meubels. Het resultaat: een interieur voor uw sportschool, fitnesscentrum, club of studio dat helemaal naar wens is.

Uw mogelijkheden bij WEWO Interior Concepts

Hieronder ziet u een kleine greep uit uw mogelijkheden op het gebied van sportschoolinrichting bij WEWO Interior Concepts.

Opbergkasten

Voor uw sportschool zijn opbergkasten onmisbaar. U gebruikt deze kasten bijvoorbeeld om sportmaterialen in op te bergen, of uw administratie. WEWO Interior Concepts biedt u een zeer uitgebreid aanbod aan opbergkasten.

Ontvangstbalie

De ontvangstbalie is hét visitekaartje van uw sportschool. Goed om te weten is dat WEWO Interior Concepts zeer sterk is in het vervaardigen van unieke balies. Of het nu een kleine ontvangstbalie van slechts één meter breed is of een volledige receptie.

Pantry

WEWO Interior Concepts denkt graag met u mee over de juiste inrichting van uw pantry. Wij leveren u écht een totaalconcept, van de kasten of kitchenette tot apparatuur als een koelkast en vaatwasser.

Sportschoollockers

Sportschoollockers verdienen in dit rijtje een aparte benoeming. WEWO Interior Concepts levert sportschool lockers op maat, zoals u al kon zien in de referentie van Rocycle. Uiteraard houden wij daarbij rekening met een juiste indeling en uitstraling van de lockers, maar vooral ook met het materiaal van de lockers. Worden uw lockers geplaatst nabij douches, dan is vochtbestendigheid bijvoorbeeld iets waar wij goed over na moeten denken. En ook zaken als slijtvastheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak zijn essentieel. Door hier goed over na te denken, maken wij de perfecte kluisjes voor uw (nieuwe) sportschool.

Kleedkamerbanken

Ook voor (op maat gemaakte) kleedkamerbanken bent u bij WEWO Interior Concepts aan het juiste adres. Uiteraard kunnen wij ook meedenken over de plaatsing van die banken, om zo voldoende loopruimte en zitruimte te creëren.

Hulp bij het inrichten van uw sportschool

Zoals u inmiddels heeft kunnen lezen is WEWO Interior Concepts uw ideale partner voor sportschoolinrichting. Heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw (nieuwe) sportschool? Daag ons uit, maak uw wensen kenbaar en plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

Download
onze brochure!
Wewo - brochure Wewo - brochure
Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers