Sportschoollockers

WEWO Interior Concepts levert sportschool lockers op maat.

  • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld qua look and feel, indeling en sluitsysteem
  • Onafhankelijk advies
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Wij maken graag de perfecte kluisjes voor uw (nieuwe) sportschool, club of studio. Daag ons uit!

Maatwerk sportschool lockers

Het voordeel van de lockers die WEWO Interior Concepts voor uw sportschool, club of studio kan maken? De mogelijkheden op het gebied van maatwerk. Zo kunnen wij uw lockers bijvoorbeeld opleveren in verschillende formaten, zodat sporters aan de hand van hun bagage van die dag kunnen kiezen welke locker zij nodig hebben. En dat is nog maar het begin. Ook qua indeling van een sportschool locker is er van alles mogelijk. Natuurlijk is het van belang dat kleding goed in de sportschool lockers opgeborgen kan worden. Ook kunnen wij voor u rekening houden met een vak voor een laptop, tablet en/of docking station. Dit is handig wanneer veel van uw sporters rechtstreeks vanuit hun werk komen. Maar ook verlichting, extra legplanken of zelfs een stopcontact behoren tot de mogelijkheden.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Sportschool kluisjes: mogelijkheden qua look and feel

Een sportschool kluisje is overigens meer dan alleen een praktisch opbergsysteem. Het is een meubel dat stijl mag hebben. Of nee, móet hebben. Kluisjes bestrijken al snel één of meer wanden van uw kleedkamer(s). Om die reden moeten de kluisjes qua materiaal, design en kleur goed in hun omgeving - en als het even kan ook bij uw huisstijl - passen. Gelukkig zijn de mogelijkheden qua look and feel eindeloos. Bekijk bijvoorbeeld eens onze mooie referentie Rocylce, waar wij de lockers voor mochten ontwerpen en leveren. Kluisjes geleverd in huisstijl: strak, modern en spierwit.

Sportschool lockers in een materiaal naar keuze

Onze naam zegt het eigenlijk al: WEWO Interior Concepts heeft zijn sporen verdiend in het meubelvak. Dat blijkt wel uit de kennis en ervaring van ons bedrijf op het gebied van materiaalsoorten en materiaalbewerking. Bij ons kunt u sportschool lockers laten maken die zowel duurzaam, gebruiksvriendelijk als stijlvol zijn. Let bij uw materiaalkeuze vooral op slijtvastheid, duurzaamheid, onderhoudsgemak en vochtbestendigheid. En wees gerust, wij adviseren u graag.

Sluitsysteem voor uw sportschool lockers

Voor het veilig opbergen van persoonlijke eigendommen is een goed slot op uw sportschool kluisjes natuurlijk ook een must. WEWO Interior Concepts voorziet uw lockers van de juiste sluitsystemen. Wij zijn namelijk een totaalleveranciers van lockers én locker sluitsystemen, waardoor wij u compleet kunnen ontzorgen. Pincodesloten zijn één van uw mogelijkheden. Hierdoor zijn de kluisjes zeer gemakkelijk en flexibel in gebruik. Maar ook andere sluitsystemen zijn mogelijk, van een slot dat opent met een app tot een slot dat dankzij RFID opent met een druppel of een badge. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze, uiteraard passend bij uw budget. En wat u ook kiest: lastige sleuteltjes zijn verleden tijd.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers