Zwembad inrichting

Wij richten graag uw zwembad in - van ontvangstbalie tot lockers. Daag ons uit!

WEWO Interior Concepts levert zwembad lockers op maat. Maar dat niet alleen, ook voor ander meubilair voor in uw zwembad kunt u bij ons terecht.

  • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld qua look and feel
  • Onafhankelijk advies
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Zwembadinrichting door WEWO Interior Concepts

WEWO Interior Concepts biedt diverse producten aan die een zwembad afmaken. Geen tribunes of speelgoed voor in uw water, wél lockers en ander (vast) meubilair. En ook die zijn voor een goede zwembadinrichting van essentieel belang.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Zwembadinrichting

Onze zwembadlockers

Graag vertellen wij u eerst iets meer over onze zwembadlockers. Daar zijn wij namelijk erg sterk in, en voor ieder zwembad zijn lockers essentieel. Lockers zijn persoonlijke, afsluitbaar kluisjes waarin spullen die even niet nodig zijn veilig opgeborgen kunnen worden. Voor al uw zwembad lockers kunt u terecht bij WEWO Interior Concepts. Wij zorgen er graag voor dat al uw lockers qua design en kleur goed in hun omgeving passen. Maar wellicht nog belangrijker is de materiaalkeuze. Omdat uw zwembad een vochtige omgeving is, moet u goed letten op vochtbestendigheid, slijtvastheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak. Vandaar dat wij vrijwel altijd lockers van volkern adviseren. Bij WEWO Interior Concepts produceren wij volkern lockers in onze eigen fabriek, waardoor maatwerk mogelijk is. Qua formaat en indeling is alles mogelijk. Inderdaad: alles.

Zwembad kluisjes voor cashless payment

Daarnaast hebben wij voor uw zwembad kluisjes verschillende moderne mogelijkheden op het gebied van sluitsystemen. Pincodesloten bijvoorbeeld, waardoor de kluisjes zeer gemakkelijk en flexibel in gebruik zijn. Maar ook RFID, waarbij uw gasten hun kluisje openen met een RFID-bandje. Wat daar handig aan is? Dit kan hetzelfde bandje zijn als waarmee zij in uw restaurant betalen (cashless payment) en/of waarmee zij de sauna in kunnen. Dat zorgt uiteraard voor een groot gemak voor uw gasten, maar ook voor u. En bovendien laat u hiermee zien dat u mee gaat met de tijd, want cashless payment in zwembaden is dé trend van dit moment.

Uw mogelijkheden bij WEWO Interior Concepts

Naast zwembadlockers vindt u bij ons nog meer mogelijkheden voor uw zwembadinrichting.

Opbergkasten

U gebruikt onze opbergkasten bijvoorbeeld op kantoor, om zwemmaterialen of uw administratie in op te bergen.

Ontvangstbalie

De ontvangstbalie is het eerste wat mensen zien als zij bij uw zwembad komen. De uitstraling van deze balie is dan ook zeer belangrijk. WEWO Interior Concepts denkt graag met u mee over een unieke balie - eventueel in uw huisstijl.

Kleedkamerbanken

Ook voor (op maat gemaakte) kleedkamerbanken voor in uw zwembad kleedkamer bent u bij ons aan het juiste adres.

Hulp bij het inrichten van uw zwembad

Zoals u inmiddels heeft kunnen lezen is WEWO Interior Concepts uw ideale partner voor de inrichting van uw zwembad. En wij hebben nog niet eens al uw mogelijkheden op deze pagina gepresenteerd. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Daag ons uit, maak uw wensen kenbaar en plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

Download
onze brochure!
Wewo - brochure Wewo - brochure
Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers