Zwembad lockers

WEWO Interior Concepts levert zwembad lockers op maat. Inclusief locker sluitsysteem, uiteraard. RFID bijvoorbeeld, waardoor u kunt inspelen op de trend cashless payment.

  • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld qua look and feel, indeling en sluitsysteem
  • Onafhankelijk advies
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Wij maken graag de perfecte kluisjes voor uw zwembad. Daag ons uit!

Zwembad lockers van WEWO Interior Concepts

Zwemkleding, gewone kleding, toiletartikelen, handdoeken, spulletjes voor de kinderen, wat te eten… U weet vast wel hoeveel spullen uw gasten heen en weer slepen als zij bij u komen zwemmen. Om die reden is een zwembad locker essentieel: een persoonlijk, afsluitbaar kluisje waarin spullen die even niet nodig zijn veilig opgeborgen kunnen worden. Voor al uw zwembad lockers kunt u terecht bij WEWO Interior Concepts.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Volkern lockers voor uw zwembad

Qua look and feel heeft u voor de lockers voor uw zwembad bij WEWO Interior Concepts een ruime keuze. Want dat een locker een noodzakelijk opbergsysteem is, betekent niet dat dit meubel geen stijl mag hebben. Wij zorgen er graag voor dat uw lockers qua design en kleur goed in hun omgeving passen. Natuurlijk moet u bij uw materiaalkeuze goed letten op vochtbestendigheid, slijtvastheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak. Vandaar dat wij vrijwel altijd volkern adviseren, een dik laminaat dat op dezelfde manier gemaakt wordt als HPL (High Pressure Laminate). Volkern is daarmee een bijzonder sterk materiaal, dat bovendien vochtbestendig is. En uw grote voordeel: bij WEWO Interior Concepts produceren wij volkern lockers in onze eigen fabriek, waardoor maatwerk mogelijk is.

Zwembad lockers met locker sluitsysteem

WEWO Interior Concepts biedt u op het gebied van zwembad lockers een zeer belangrijk voordeel. Wij zijn namelijk één van de weinige leveranciers in Nederland die zowel lockers als locker sluitsystemen kan leveren. Bij ons vindt u dus een totaalconcept. Wel zo praktisch! Onze lockers worden uiteraard ook voor u gemonteerd. En voor service en onderhoud kunt u altijd contact opnemen met onze vakkundige medewerkers.

Locker sluitsystemen voor zwembad kluisjes

Op die locker sluitsystemen willen wij graag nog iets dieper ingaan. De tijd van muntsloten of vervelende sleuteltjes ligt namelijk ver achter ons. Voor uw zwembad kluisjes hebben wij verschillende andere, moderne mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen en budget adviseren onze specialisten u een specifiek type sluitsysteem. Pincodesloten bijvoorbeeld, waardoor de kluisjes zeer gemakkelijk en flexibel in gebruik zijn. En ook RFID behoort tot de mogelijkheden. Uw gasten openen hun kluisje dan met een RFID-bandje. Dit kan hetzelfde bandje zijn als waarmee zij in het restaurant betalen (cashless payment) en waarmee zij de sauna in kunnen. Dat zorgt uiteraard voor een groot gemak voor uw gasten. En daar plukt u de vruchten van, omdat gasten met een tevreden gevoel naar huis gaan.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers