Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.

Hulp nodig bij de inrichting van uw medische praktijk of zorginstelling? Daag ons uit!

  • Onafhankelijk advies en 25 jaar ervaring
  • Oog voor kwaliteit, esthetiek en ergonomie
  • Specialist in maatwerk
Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Inrichting voor de zorg

Bij het inrichten van een medische praktijk of zorginstelling komt veel kijken. Denk aan

  • een laboratorium;
  • een ziekenhuis;
  • een apotheek;
  • een tandartspraktijk;
  • een dokterspraktijk;

Het is namelijk niet alleen een plek waar zorgverleners scherp en gefocust aan het werk gaan, maar ook waar zorgbehoevenden zich prettig en op hun gemak moeten voelen. Dit betekent dat u bij meubilair voor de zorg altijd rekening moet houden met verschillende zaken: kwaliteit, esthetiek, ergonomie en duurzaamheid.

De zorg en kwaliteit

Kwaliteit staat in de zorg gelijk aan hygiëne en duurzaamheid. Daarom is het medische meubilair van WEWO Interior Concepts ten eerste gericht op een langdurig gebruik en een jarenlange levensduur. En natuurlijk houden wij er bij het kiezen van de materialen rekening mee dat uw meubels zeer goed (antibacterieel) te reinigen zijn.

De zorg en esthetiek

Maar is meer van belang wanneer u gaat inrichten voor de zorg. Uw meubilair moet ook representatief zijn. Uw medewerkers moeten er prettig en comfortabel kunnen werken én zij moeten de ruimten waar zij meerdere uren per week doorbrengen ook mooi vinden. Hetzelfde geldt voor patiënten en andere bezoekers. Dat betekent dat alle meubels esthetisch verantwoord moeten zijn. Laat esthetiek nu net onze specialiteit zijn! Kleur, design, materiaal, afmeting: uw inrichting wordt van A tot Z en tot in detail naar uw wensen gemaakt.

De zorg en ergonomie

Werk in de zorg is zwaar. Ergonomische meubels kunnen er aan bijdragen dat werk beter en gezonder vol te houden is. Ook op het gebied van ergonomie denkt WEWO Interior Concepts graag met u mee. U vindt bij ons onder meer tafels die elektrisch verstelbaar zijn en handige transportwagens voor het vervoeren van zware spullen en materialen. En dit zijn slechts een paar voorbeelden; ook andere meubels zijn ergonomisch verantwoord. Wij adviseren u hier graag over.

Hulp bij het inrichten van uw medische praktijk of (woon)zorginstelling

Zoals u inmiddels heeft kunnen lezen heeft WEWO Interior Concepts een breed assortiment aan producten voor de zorg. Daag ons uit, maak uw wensen kenbaar en plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Download
onze brochure!
Wewo - brochure Wewo - brochure

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers