Apotheek inrichting

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor op maat gemaakte oplossingen voor de volledige inrichting van uw apotheek.

  • Onafhankelijk advies en 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment speciaal meubilair
  • Specialist in maatwerk

Hulp nodig bij de inrichting van uw apotheek? Daag ons uit!

Inrichting van uw apotheek

Zoekt u een geschikte partij voor het inrichten van uw apotheek? WEWO Interior Concepts heeft een uitgebreid assortiment aan speciaal meubilair voor bijzondere ruimtes. Waaronder dus uw apotheek. Onze ontwerpers en specialisten gaan graag voor u aan de slag om samen met u de juiste samenstelling te bedenken. Van een kast op maat tot een tafel en van vast meubilair tot wachtkamermeubilair: bij ons vindt u het allemaal.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Uw apotheek inrichting

Uw apotheek inrichting moet aan veel eisen voldoen. Ten eerste moet iedereen die in de ruimte werkt of aanwezig is zich er op een prettige manier in kunnen bewegen. Verder moeten alle werkzaamheden in de apotheek comfortabel, snel en efficiënt uitgevoerd kunnen worden. En als derde moeten de medicijnen hygiënisch en handig opgeborgen kunnen worden. WEWO Interior Concepts snapt dit als geen ander. Wij zijn specialisten in het bedenken van ideale oplossingen, waarbij wij ook rekening houden met routing. Onze specialisten beginnen uw traject met een uitgebreid ontwerpvoorstel en ontzorgen u vervolgens volledig van A tot Z.

Op maat gemaakte inrichting van een apotheek

WEWO heeft diverse op maat gemaakte oplossingen voor de inrichting van een apotheek. Ook hebben wij een breed scala aan ‘standaard’ producten, van opbergkasten tot lockers. Onze jarenlange ervaring in de zorg - van ziekenhuizen tot dokterspraktijken, van laboratoria tot tandartspraktijken - zorgt ervoor dat we precies weten wat een goede apotheek inrichting nodig heeft. We gebruiken onze kennis om een gedegen en voordelig voorstel te doen voor de volledige inrichting van uw ruimte, zodat u verder nergens meer aan hoeft te denken.

Hulp bij het inrichten van uw apotheek

Wat zijn de mogelijkheden? Welke materialen kan ik kiezen? Wat voor meubilair kan ik door jullie laten maken? Het zijn zomaar wat vragen waarvan wij ons goed voor kunnen stellen dat u hier antwoord op wil. Bent u benieuwd wat WEWO Interior Concepts voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers