Dokterspraktijk inrichting

Ontwikkeling, design, vormgeving: voor de inrichting van uw dokterspraktijk is het allemaal van belang. WEWO Interior Concepts helpt u met de inrichting van uw huisartsenpraktijk.

  • Onafhankelijk advies en 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment speciaal meubilair
  • Specialist in maatwerk

Hulp nodig bij de inrichting van uw dokterspraktijk? Daag ons uit

Inrichten van uw dokterspraktijk

Bij het inrichten van uw dokterspraktijk is het van belang dat u goed nadenkt over de ruimte en de werkzaamheden van uw verschillende medewerkers. Bij WEWO Interior Concepts zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen, designen, vormgeven en afmonteren van dokterspraktijk inrichtingen en soortgelijke ruimtes. Wij helpen ook uw praktijk graag met het effectief en veilig inrichten van alle kamers, zodat er prettig en hygiënisch gewerkt kan worden. Maar ook: zodat uw patiënten zich er prettig en veilig voelen.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Huisartsenpraktijk opnieuw inrichten

Dankzij onze jarenlange ervaring is WEWO Interior Concept de ideale adviseur wanneer u uw huisartsenpraktijk opnieuw wilt inrichten. Van het eerste advies tot het ontwerp en de realisatie gebeurt bij ons in eigen huis. Daardoor vindt u bij ons een grote diversiteit aan standaard meubels, maar ook veel kennis over dit meubilair. En dat niet alleen: wij kunnen in onze eigen fabriek alles voor u op maat maken. Uw belangrijkste voordeel is dan ook dat u bij ons alles onder één dak vindt, aangezien wij u een totaalconcept leveren. Tot het monteren en onderhouden van uw meubilair aan toe.

De wensen voor uw huisartsenpraktijk

Hoe uw huisartsenpraktijk er ook uit ziet en wat uw wensen ook zijn, wij vinden gegarandeerd de juiste oplossing. Onze ontwerpers beginnen altijd met het maken van gedetailleerde schets, zodat vooraf precies duidelijk is hoe uw plannen er uit komen te zien. Daarna doen zij een voorstel voor de diverse meubels, de materialen, de eigenschappen en de kosten. Na uw goedkeuring gaan we over op een snelle levering en een fijne afhandeling. Dit alles zodat u zo snel mogelijk weer aan het werk kunt.

Uw huisartsenpraktijk inrichten

WEWO Interior Concepts heeft alle kennis en expertise in huis om uw huisartsenpraktijk met het juiste meubilair in te richten. Van opbergkasten tot lockers en van tafels tot een ontvangstbalie. Bent u benieuwd wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers