Laboratorium inrichting

WEWO Interior Concepts maakt op basis van uw wensen, de veiligheidseisen én onze expertise uw ideale laboratoriummeubilair.

  • Onafhankelijk advies en 25 jaar ervaring
  • Oog voor ergonomie, kwaliteit, esthetiek en ergonomie
  • Specialist in maatwerk

Hulp nodig bij de inrichting van uw laboratorium? Daag ons uit!

Laboratorium inrichting

Inrichting voor uw laboratorium

Een laboratorium heeft meer nodig dan alleen het juiste meubilair. In een ideaal laboratorium zijn ergonomie, uitstraling, esthetiek en veiligheid perfect met elkaar in balans. WEWO Interior Concepts maakt op basis van uw wensen én onze expertise uw ideale laboratoriummeubilair. Uw laboratorium inrichting kunt u dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Laboratoriummeubilair blijven vernieuwen en verbeteren

Zoals u weet worden laboratoria meestal gebruikt om nieuwe ontwikkelingen uit te vinden of om bestaande processen te verbeteren. Ook in uw laboratorium is dit hoogstwaarschijnlijk het geval. Bij die visie sluiten wij als WEWO Interior Concepts graag aan. Wij werken er continu aan om laboratoriummeubilair te blijven vernieuwen en verbeteren. En vanuit deze gedachte helpen we u ook graag met uw laboratorium inrichting. Onze speciale meubels zijn zeer geschikt voor het plaatsen in een laboratorium of een andere soortgelijke testruimte. Uw belangrijkste voordeel? Onze mogelijkheden op het gebied van maatwerk. Omdat we alles in eigen huis hebben én omdat we over een eigen fabriek beschikken kunnen we vrijwel alles voor uw laboratorium maken.

Materiaalkeuze voor laboratorium inrichting

Naast onze maatwerkmogelijkheden is uw voordeel bij WEWO Interior Concepts dat wij zeer veel kennis en ervaring hebben op het gebied van materiaalsoorten en materiaalbewerking. Voor uw laboratoriummeubilair letten wij bij de materiaalkeuze altijd op zaken als hygiëne, duurzaamheid en onderhoudsgemak. En daar adviseren wij u natuurlijk graag over. Ook kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan producten. Van een opbergkast tot een balie, van een kast tot lockers voor uw medewerkers: bij ons is het mogelijk.

WEWO Interior Concepts: meubilair voor uw laboratorium

Een laboratorium inrichting moet vaak aan allerlei regels en eisen voldoen, zodat de werkzaamheden veilig uitgevoerd kunnen worden. Uiteraard zorgt WEWO Interior Concepts ervoor dat uw meubels aan deze eisen voldoen. Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring in het maken van meubilair voor de zorg en kunnen daar altijd op terugvallen. Indien u dat wenst kunnen wij overigens ook de volledige montage van het meubilair bij u op locatie verzorgen. Wij willen namelijk altijd een hoge kwaliteit afleveren en dat stopt pas als alles op de juiste plaats staat en is aangesloten.

Hulp bij het inrichten van uw laboratorium

Zoals u inmiddels heeft kunnen lezen kunt u voor uw laboratoriummeubilair zeer goed contact opnemen met WEWO Interior Concepts. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Daag ons uit, maak uw wensen kenbaar en plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers