Medische inrichting

Kwalitatief en modern medisch meubilair dat voldoet aan alle eisen en jarenlang meegaat.

Zoekt u geschikt medisch meubilair voor het inrichten van een gezondheidscentrum, een zorginstelling of een ziekenhuis? WEWO heeft een ruim assortiment aan medisch meubilair beschikbaar. We kunnen alles volledig op maat leveren en helpen u graag vanaf het ontwerp tot de montage.

We willen een positieve invloed uitoefenen op het welzijn en de gezondheid van de mensen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Ergonomie en comfort

Wij stellen net als u hoge eisen aan de ergonomie en het comfort van medisch meubilair. Daarom kiezen we voor kwalitatieve producten die aangepast kunnen worden wat betreft de afmetingen en kleuren. Ook is het uiteraard mogelijk om de meubels volledig op maat te laten ontwerpen, zodat het straks precies past in de ruimte waarvoor het bedoeld is. De meubels van WEWO zijn geselecteerd op een langdurig gebruik en een jarenlange levensduur. Bij het kiezen van materialen houden we ook veel rekening met het kunnen reinigen van de producten. Dit is in deze sector natuurlijk erg belangrijk. Daarom zijn de producten makkelijk (antibacterieel) schoon te houden

Positieve invloed

Het medisch meubilair van WEWO is ontworpen met het idee dat het de medewerkers en de cliënten een goed gevoel moet geven. We willen een positieve invloed uitoefenen op het welzijn en de gezondheid van de mensen, door de randzaken zoals het meubilair zo prettig mogelijk te verzorgen. Kies daarom voor de producten van WEWO en ervaar het gemak zelf.

Download
onze brochure!
Wewo - brochure Wewo - brochure
Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers