Tandartspraktijk inrichting

WEWO Interior Concepts heeft alles in huis om uw tandartspraktijk van voor tot achter in te richten.

  • Onafhankelijk advies en 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment speciaal meubilair
  • Specialist in maatwerk

Hulp nodig bij de inrichting van uw tandartspraktijk? Daag ons uit!

Professioneel meubilair voor uw behandelkamers

Wellicht heeft u nu toch te maken met een onhandige, ineffectieve inrichting van uw behandelkamers. Dat kan veel stress en zorgen opleveren, omdat het werk hierdoor niet optimaal uitgevoerd kan worden. Tijd voor verandering! En die verandering realiseert u met WEWO Interior Concepts. Door uw behandelkamer(s) met professioneel meubilair in te richten creëert u een plek waar uw tandartsen hun werk optimaal kunnen uitvoeren.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Speciaal meubilair voor uw tandartspraktijk

Bij WEWO Interior Concepts werken meerdere specialisten op het gebied van speciaal meubilair aan de inrichting van uw tandartspraktijk. Zij werken dagelijks aan uitdagende projecten op het gebied van ruimte en inrichting en helpen ook uw tandartspraktijk graag met het realiseren van een nieuwe praktijkinrichting. Oftewel: wij zijn ook voor uw project dé aangewezen partij.

Inrichting van uw tandartspraktijk

Onze vakmensen op de ontwerpafdeling zijn erg goed in het vormgeven en bedenken van een perfecte inrichting van uw tandartspraktijk. Dit begint altijd bij een designschets, waarin we al uw vooraf besproken wensen hebben opgenomen. Na uw goedkeuring gaan we verder met de ontwikkeling van het meubilair. En voor het goed overbrengen van onze ideeën is het zelfs mogelijk dat wij een fotorealistisch ontwerp voor u maken, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

De inrichting van uw tandartspraktijk door WEWO Interior Concepts

Ook zijn wij, dankzij onze jarenlange ervaring, uw perfecte sparringpartner en adviseur. Van het eerste advies tot het ontwerp en de realisatie gebeurt bij ons in eigen huis. Kortom: bij ons vindt u een grote diversiteit aan producten, maar ook veel kennis over die producten. Maar uw belangrijkste voordeel is dat u bij ons alles onder één dak vindt, aangezien wij u een totaalconcept leveren. Uw inrichting wordt zelfs vakkundig door onze medewerkers gemonteerd én onderhouden. U heeft echt nergens meer omkijken naar.

Uw tandartspraktijk inrichten

Van interieurontwerp tot het los leveren van meubilair voor uw behandelkamer(s), WEWO Interior Concepts heeft alles in huis om uw tandartspraktijk van voor tot achter in te richten en u te ontzorgen. Bent u benieuwd wat wij voor uw tandartspraktijk kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers