Ziekenhuis inrichting

WEWO Interior Concepts gaat op basis van uw wensen, de veiligheidseisen én onze expertise aan de slag met voor u ideale ziekenhuismeubilair.

  • Onafhankelijk advies en 25 jaar ervaring
  • Oog voor ergonomie, kwaliteit, esthetiek en ergonomie
  • Specialist in maatwerk

Hulp nodig bij de inrichting van uw ziekenhuis? Daag ons uit!

Inrichting van uw ziekenhuis

De inrichting van een ziekenhuis verzorgen is geen makkelijke klus. WEWO Interior Concepts snapt dit als geen ander en helpt u graag bij het volledig op maat inrichten van uw ziekenhuis. Onze afdeling ‘speciaal meubilair’ is zelfs gespecialiseerd in het inrichten van (ruimtes in) een ziekenhuis! Deze afdeling bedenkt keer op keer fantastische oplossingen voor elk interieur. Onze specialisten kiezen samen met u de juiste meubels, materialen en kleuren en maken daarna een designschets met een fotorealistisch interieur-ontwerp.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Inrichten van een ziekenhuis

Bij het inrichten van een ziekenhuis komen veel zaken kijken. Daarom staan wij u van het begin tot het einde bij en begeleiden wij u vakkundig. Van het eerste kennismakingsgesprek tot het eerste ontwerp, van een definitief voorstel tot het kiezen van de materialen. En pas wanneer het ontwerp is goedgekeurd en alle keuzes zijn gemaakt, beginnen we met het ontwikkelen van uw meubels. Alles kan op maat gemaakt worden, dus de woorden ‘het is niet mogelijk’ gaat u van ons niet horen. WEWO Interior Concepts voert al uw wensen uit, zodat u precies die inrichting ontvangt die het beste bij uw ziekenhuis past.

Uw ziekenhuis inrichting

Uw belangrijkste voordeel wanneer u kiest voor WEWO Interior Concepts voor uw ziekenhuis inrichting? Dat voordeel is dat u bij ons diverse mogelijkheden heeft op het gebied van maatwerk. Bij ons vindt u namelijk alles onder één dak. Wij beschikken over een eigen ontwerpafdeling en een eigen fabriek, waardoor wij uw gehele ziekenhuismeubilair volledig voor u op maat kunnen maken. Daarbij denken wij uiteraard met u mee over het juiste materiaal voor uw meubels. Onze vakmensen hebben zeer veel kennis van diverse materiaalsoorten en materiaalbewerking. Aangezien in uw ziekenhuis hygiëne, veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staan, wordt daar in ieder geval rekening mee gehouden. Of u ons nu benadert voor een opbergkast, een balie, lockers voor uw medewerkers of een totaalinrichting.

Hulp bij het inrichten van uw ziekenhuis

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? En bent u benieuwd wat WEWO Interior Concepts voor u kan betekenen op het gebied van ziekenhuismeubilair? Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen en onze kennis en creativiteit te testen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers