Zorginrichting

Groot assortiment meubilair voor de zorg

Meubilair voor de zorg is een van de specialismen van WEWO. Onze producten worden sinds kort veel gebruikt voor allerlei toepassingen in zorginstellingen, verzorgingshuizen, gezondheidscentra en ziekenhuizen. Door goed te overleggen met onze klanten weten we precies aan welke eigenschappen en kwaliteiten meubilair voor de zorg moet voldoen. Ons uitgebreide assortiment heeft voor ieder probleem een oplossing.

Onze ontwerpers denken graag met u mee over een moderne en tijdloze uitstraling. 

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Hoogwaardig & duurzaam meubilair

De vraag naar zorg is de laatste jaren steeds meer gegroeid. Hierdoor worden de zorginstellingen drukker en wordt er meer verwacht van het personeel en de materialen. Daarnaast is het een beroep waarin de producten en de meubels veel en vaak worden gebruikt. Dit betekent dat het meubilair van hoge kwaliteit moet zijn. WEWO heeft een groot assortiment aan meubilair voor de zorg. We richten ons binnen dit aanbod op hoogwaardige producten en duurzame materialen. De producten binnen onze zorg-afdeling zijn stuk voor stuk functioneel en handig te gebruiken in de praktijk. Omdat deze producten lang mee moeten gaan vinden we het ook belangrijk dat het qua uiterlijk past bij de tijd. Onze ontwerpers denken daarom graag met u mee over een moderne en tijdloze uitstraling. 

De producten binnen onze zorg-afdeling zijn stuk voor stuk functioneel en handig te gebruiken in de praktijk. Omdat deze producten lang mee moeten gaan vinden we het ook belangrijk dat het qua uiterlijk past bij de tijd. Onze ontwerpers denken daarom graag met u mee over een moderne en tijdloze uitstraling. 

Download
onze brochure!
Wewo - brochure Wewo - brochure
Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers