Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.

Op zoek naar lockerkasten die qua functionaliteit en uitstraling precies bij uw wensen passen? Daag ons uit! 

  • Eigen ontwerpafdeling
  • Eigen fabriek
  • Onafhankelijk advies
Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Lockers op maat

Bij WEWO Interior Concepts gaan wij veel verder dan het leveren van alleen lockers. Wij leveren namelijk een totaalconcept: lockerkasten inclusief locker sluitsysteem (ook wel lockersloten genoemd) én service en onderhoud. Kortom: wij leveren lockers die qua functionaliteit en uitstraling exact bij uw wensen passen. U kunt denken aan verschillende soorten lockers, zoals:

Garderobe lockers

Onze garderobe lockers bieden onbeperkte mogelijkheden en sluiten dankzij onze maatwerkmogelijkheden altijd aan bij de uitstraling van uw bedrijf.

Werk lockers

Een afsluitbare werk locker (ook wel kantoor locker) is voor het veilig opbergen van persoonlijke items altijd een goede keuze. Met onze werk kluisjes is er voor al uw (flex)medewerkers voldoende opbergruimte beschikbaar.

Laptop lockers

Natuurlijk levert WEWO Interior Concepts ook laptop lockers op maat, speciaal voor het (tijdelijk) opbergen van kostbare laptops en tablets. U kunt uw laptop lockers aanschaffen met of zonder stroomaansluiting.

Postlockers

Postlockers worden in de meeste gevallen op verschillende locaties in het pand geplaatst, zodat mensen hier hun persoonlijke post op kunnen halen. Een ideale oplossing voor grote organisaties, dus.

Design lockers

Design en WEWO Interior Concepts gaan hand in hand. Vandaar dat wij uw design lockers volledig op maat kunnen maken.

Elektronische lockers

Wilt u dat uw gebruikers hun spullen veilig kunnen opbergen, zonder dat er ooit gedoe is met (kwijtgeraakte) sleutels, vergeten pincodes of onhandige muntjes? Met onze elektronische lockers ervaart u optimaal gemak.

Smart lockers

Onze smart lockers hebben als grootste voordeel dat deze op verschillende manieren geopend kunnen worden. Afhankelijk van uw doelgroep bepaalt u samen met uw adviseur bij WEWO Interior Concepts de juiste keuze voor een locker sluitsysteem.

De uitstraling van uw lockerkasten

Zoals eerder gezegd gaan design en WEWO Interior Concepts hand in hand. De uitstraling van uw lockerkast is bij ons van essentieel belang. Waarom? Dat is simpel. Of u nu tientallen of zelfs honderden lockers nodig heeft, deze lockerkasten beslaan al snel een groot deel van de wanden in uw pand. U begrijpt dat het belangrijk is dat deze wand prettig is om naar te kijken. Onze designers gaan graag aan de slag met het juiste materiaal, het juiste design en de juiste kleur, zodat uw lockers goed in hun omgeving passen.

Formaat, afmeting en indeling van uw lockers

Bij het ontwerp van uw lockers heeft u uiteraard ook ruime keuze qua formaat, afmeting en indeling. In sommige situaties zijn grote lockerkasten noodzakelijk, in andere situaties zijn kleine(re) lockers voldoende. Denk biijvoorbeeld aan het opbergen van alleen een laptop of een tablet. Onze ontwerpers denken ook met u mee over eventuele accessoires, zoals bijvoorbeeld een docking station, opbergruimte voor documenten, verlichting, extra legplanken of zelfs een stopcontact. Met onze lockers kunt u alle kanten op.

Het juiste materiaal voor uw lockerkasten

Onze naam zegt het eigenlijk al: WEWO Interior Concepts heeft zijn sporen verdiend in het meubelvak. Dat blijkt ook uit onze kennis en ervaring op het gebied van materiaalsoorten en materiaalbewerking. Voor uw lockers op maat adviseren wij u graag over de juiste materiaalkeuze. Het ene materiaal is bijvoorbeeld slijtvaster, duurzamer en onderhoudsvriendelijker dan het andere. Nu al nieuwsgierig? Wij vertellen u graag meer over onze

Houten lockers

Houten lockers zijn ideaal wanneer er in uw pand veel aandacht wordt besteed aan het interieur. Onze houten lockers hebben namelijk een bijzondere fraaie uitstraling. De lockers worden geproduceerd uit houten plaatmateriaal dat in verschillende kleuren en structuren beschikbaar is. Ook behoort hout met het FSC-keurmerk tot de mogelijkheden.

Volkern lockers

Onze volkern lockers worden gemaakt van een slijtvast en krasvast materiaal. Volkern is een dik laminaat dat op dezelfde manier gemaakt wordt als HPL (High Pressure Laminate). Net als hout heeft volkern een bijzonder fraaie uitstraling.

Metalen lockers

Onze metalen lockers zijn niet alleen mooi, maar ook zeer robuust en daardoor geschikt voor ‘heftige’ omgevingen. Dit materiaal heeft maar weinig onderhoud nodig en is duurzaam en slijtvast. Daardoor is dit het perfecte materiaal voor lockers die intensief gebruikt worden, bijvoorbeeld op scholen.

Melamine lockers

Tot slot kunt u bij WEWO Interior Concept terecht voor melamine lockers. Dit materiaal is kleurvast, gemakkelijk te onderhouden en erg sterk. Melamine lockers worden geproduceerd uit houten plaatmateriaal dat vervolgens wordt voorzien van een melamine toplaag.

Het juiste slot voor uw lockerkasten

WEWO Interior Concepts levert een totaalconcept. U laat door ons niet alleen uw lockerkasten maken, maar laat die lockers ook voorzien van de juiste locker sluitsystemen. Wij geven u graag een voorproefje van uw mogelijkheden, maar geven u in een vrijblijvend adviesgesprek graag gedegen advies over uw specifieke situatie:

Locker met app

U kunt uw lockers openen en sluiten met een app, die werkt via Wi-Fi, 3G en 4G en verkrijgbaar is in iOS én Android. De app werkt erg simpel: met een klik in de app wordt de locker geclaimd, geopend of vrijgegeven.

Locker met badge of druppel

Gebruiken uw lockergebruikers een badge (dus: een pasje of een keycard) om bijvoorbeeld deuren te openen of om te kopiëren of printen? Kies dan voor een locker met badge. Zo kunnen gebruikers ook hun locker met hun eigen badge openen en sluiten. Ook een locker met druppel behoort bij ons tot de mogelijkheden. Dit lockersluitsyteem werkt op dezelfde manier als de locker met badge.

Locker met muntslot

Verschillende lockers in ons assortiment zijn te combineren met een muntslot.

Locker met pincode

Tot slot bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen voor een pincodeslot als lockersluitsysteem. De gebruiker opent het lockerslot dan met een persoonlijke pincode.

Lockers kopen

Zoals u inmiddels heeft kunnen lezen bent u bij WEWO Interior Concepts aan het juiste adres wanneer u lockers wilt kopen. Daag ons uit, maak uw wensen kenbaar en plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Download
onze brochure!
Wewo - brochure Wewo - brochure

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers