Over ons

Bent u op zoek naar een toekomstgerichte en duurzame oplossing voor uw maatwerk interieur, dan is WEWO dé specialist bij uitstek.

“Bij uw unieke situatie past een unieke oplossing. Onze expertise ligt in het ontwikkelen en produceren van klantgerichte vraagstukken.”

Toekomstgerichte en duurzame interieuroplossingen op maat

Al ruim 25 jaar ligt de kracht en kennis van WEWO Interior Concepts in het ontwikkelen van toekomstgerichte en duurzame interieuroplossingen op maat. Door de jaren heen hebben wij bewezen sterk te zijn in office, onderwijs, zorg en recreatie. Ook voor uw organisatie kunnen wij met ons complete productprogramma én onze expertise waarde toevoegen.

Onze kernwaarden

Die toegevoegde waarde uit zich daarnaast in onze betrokkenheid, innovatie, passie en flexibiliteit. Deze kernwaarden zitten al sinds onze oprichting in ons DNA en zijn, samen met onze Twentse nuchterheid en onze klanten, de pijlers van ons succes.

Betrokkenheid

Onze betrokkenheid komt voort uit een oprechte belangstelling voor u als klant. Dat is wat ons bindt én wat ons onderscheidt. Maar wij zijn ook betrokken bij onze eigen medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat zij zich naar eigen wens verder kunnen ontwikkelen.

Innovatie

Elke innovatie begint met een idee, en de beste ideeën komen uit de praktijk. Vandaar dat wij continu in contact staan met onze klanten, zodat wij samen met hen onze producten kunnen verbeteren en vernieuwen. Bovendien zijn we technisch vooruitstrevend.

Passie en enthousiasme

In alles wat wij doen staan passie en enthousiasme centraal. Daardoor kunnen onze medewerkers verwachtingen overtreffen - zowel van onze klanten als van zichzelf.

Flexibiliteit

Wij willen snel en flexibel kunnen inspelen op wensen, vragen en nieuwe ontwikkelingen. Daarom typeren korte communicatielijnen, directe contacten en een hoge mate van verantwoordelijkheid bij onze medewerkers onze werkwijze.

Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat bij ons hoog in het vaandel. Lees hier waarom én hoe.

Altijd een op maat gesneden oplossing

Bij WEWO Interior Concepts willen wij minimaal aan klantwensen tegemoet komen, maar liever nog overtreffen wij uw wensen. Wij denken proactief met u mee en verplaatsen ons altijd in uw situatie. Dat geldt voor onze salesmensen, maar ook voor de medewerkers van onze eigen ontwerpafdeling én de vakmensen in onze fabriek. Voor uw organisatie betekent dit dat wij niet alleen producten, maar een op maat gesneden oplossing leveren. Wij gaan verder dan het leveren van alleen lockers, meubels en elektronica. Liever leveren wij een totaalconcept. Dát is waar onze kracht ligt, en waar u ons het beste voor kunt inzetten.

Unieke uitdagingen aangaan bij WEWO Europe?

Concepten

WEWO Interior Concepts gaat regelmatig aan de slag met klantspecifieke vraagstukken waarbij development in combinatie met bestaande producten tot innovatieve nieuwe oplossingen leidt. Concepting, noemen wij dat.

Heeft u een specifiek vraagstuk? Dan is het goed om te weten hoe wij dit aanpakken. Allereerst luisteren wij natuurlijk naar uw (globale) ideeën. Wij kijken niet alleen naar mogelijkheden voor het ontwerp, maar denken ook proactief mee over haalbaarheid, productie en kosten. Aan de hand van de eerste ideeën worden vervolgens prototypes gemaakt, die na uw akkoord in productie gaan. Tijdens de productie houden wij voortdurend contact met u, stellen wij ons flexibel op en dragen wij zorg voor onder meer voorraadbeheer en just-in-time levering. Op deze manier ontzorgen wij u tijdens de productie en levering zoveel mogelijk, met een unieke oplossing als eindresultaat.

De kracht zit in onze kennis van materialen in combinatie met onze kennis van software. Daardoor kunnen wij bijzondere klantwensen werkelijkheid maken. Wij lichten graag een tipje van de sluier op. Zo ontwikkelden wij voor defensie een interieurlijn voor medisch meubilair. Hebben wij een lijn met modules ontwikkeld voor het beheren van gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen. En realiseerden wij de hardware voor thuisleverkasten, ook wel pakketbezorgkasten genoemd. U ziet: de variatie is enorm, en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie