Sluitsysteem

Pincode, app, badge, druppel, muntje… Bij WEWO Interior Concepts vindt u lockers met verschillende sluitsystemen.

  • Veel mogelijkheden voor uw (maatwerk) lockers
  • Onafhankelijk advies
  • Totaalconcept: locker inclusief sluitsysteem

Twijfels u over welk locker slot voor u de juiste is? Wij adviseren u graag!

Sluitsysteem voor lockers

Wanneer u op zoek bent naar een sluitsysteem voor uw lockers heeft u verschillende mogelijkheden. Bij WEWO Interior Concepts heeft u de keuze tussen een muntslot, een elektronisch lockerslot op netstroom (ideaal voor nieuwe lockers) en een elektronisch lockerslot op batterij. Deze laatste is perfect voor bestaande lockers, oftewel retrofit.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Muntslot

Bij een muntslot is er geen uitgifte van sleutels vereist. Deze sleutels zitten namelijk in het slot. De gebruiker draait na het invoeren van een muntje de locker op slot en kan deze later weer openen met de sleutel die (vaak aan een armband) aan de locker hangt. Een muntslot wordt met name nog gebruikt in de recreatiebranche: tijdens evenementen, in zwembaden, in pretparken en in musea.

Elektronisch lockerslot op netstroom

Bij een elektronisch lockerslot op netstroom wordt ieder slot apart bekabeld. Het slot krijgt vervolgens stroom toegediend via het net. De elektronische lockersloten op netstroom hebben als groot voordeel dat u de lockers op afstand kunt beheren, maar ook reserveren en vrijgeven. Denk aan een

Elektronisch lockerslot op batterij

Als u alleen een lockerslot wilt vervangen, maar niet de gehele locker is een elektronisch lockerslot op batterij - ook wel een batterijslot genoemd - gebruikelijk. Lockersloten op batterij worden namelijk over het bestaande slot geplaatst. Deze lockersloten openen met een pincode of met RFID, zoals een badge of een druppel.

Het juiste locker sluitsysteem kiezen

Welk locker sluitsysteem voor u de beste keuze is hangt af van uw doelgroep. Jongeren openen hun lockers het liefste met een pincode of hun smartphone, ouderen vinden een RFID-card zoals een badge of een druppel prettiger. WEWO Interior Concepts adviseert u graag over uw juiste keuze. Op onze website kunt u alvast inspiratie opdoen.

Totaalconcept: locker inclusief sluitsysteem

Het belangrijkste voordeel van WEWO Interior Concepts is dat u bij ons alles onder één dak vindt. U heeft geen aparte leverancier nodig voor uw locker sloten, onderhoud of service. Wij leveren u een totaalconcept, dus: lockers inclusief uw gewenste sluitsysteem, die door onze medewerkers vakkundig gemonteerd én onderhouden worden.

Download
onze brochure!
Wewo - brochure Wewo - brochure
Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers